Ma 2023 december 04. Borbála, Barbara napja van. Holnap Vilma napja lesz.
A kultúra diktatúrája

A kultúra diktatúrája

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Milyen diktatúrát épített ki a Fidesz a magyar kultúrában az elmúlt években?

• Milyen diktatúrát épített ki a Fidesz a magyar kultúrában az elmúlt években?
• Hogyan tiltották be és lehetetlenítették el a balliberális oldalhoz kötődő értelmiséget?
• Minden idők legkegyetlenebb rendszere miként kergette nélkülözésbe a kultúrában tevékenykedők tízezreit csak azért, mert a baloldalhoz tartoznak?

Mások mellett ezekre keresi a választ a Kinek a kulturális diktatúrája? című cikksorozat. A megállapítások pedig sokakat megleptek eddig is, nem véletlen, hogy az utóbbi évtizedek legnagyobb visszhangot kiváltó tényfeltáró sorozata nemcsak a hazai sajtóban verte ki a biztosítékot, hanem terítékre került a Reuters, BBC és más külföldi sajtóorgánumok oldalain is.

Egy társadalom lerombolása szinte mindig a kultúrán keresztül kezdődik. Az állam tradicionális tartópilléreinek szétverése, erejének meggyengítése, erkölcsének megsemmisítése a kultúrán keresztül ugyanolyan stratégiai művelet, mint a hadászatban alkalmazott egyéb taktikák. A kultúra is egy módszer a sok közül: felkészíti a társadalmat a változásra, hozzászoktat ahhoz, hogy a rossz tulajdonképpen jó, az aberrált szép, a bizarr gyönyörű, a deviancia kívánatos, a nemi identitás káros.

Ebbe, a történelmi folyamatokat is bemutató kulturális térfoglalásba, a mindenkor alkalmazott kettős mércékbe enged bepillantást Bayer Zsoltnak a Magyar Hírlapban megjelent Tűrhetetlen és Szakács Árpádnak a Magyar Időkben publikált Kinek a kulturális diktatúrája? című cikksorozata. Szigorúan tabumentesen!

Hogy a lényeget lássuk is, ne csak nézzük…

RENDELHETŐ!

]]>]]>

]]>]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tereb (146) Vetítő (30) Jobbegyenes (2722) Alámerült atlantiszom (142) Történelem (16) Tv fotel (65) Gazdaság (693) Heti lámpás (281) Titkok és talányok (12) Kultúra (6) Szépségápolás (15) Nagyvilág (1309) Mozaik (83) Életmód (1) Belföld (10) Gasztronómia (539) Sport (729) Flag gondolja (34) Politika (1581) Mozi világ (440) Autómánia (61) Irodalmi kávéház (531) Mondom a magamét (7246) Nézőpont (1) Egészség (50) Emberi kapcsolatok (36) Rejtőzködő magyarország (168)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>