Ma 2024 május 29. Magdolna napja van. Holnap Janka, Zsanett napja lesz.
Gerilla II. - Barbárok ideje

Gerilla II. - Barbárok ideje

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Amit sokan el sem tudtak képzelni, az vált valósággá!

A nagysikerű Gerilla c. könyv folytatása! - ]]>MEGJELENT! KAPHATÓ! RENDELHETŐ]]>

Nincs többé állam. Franciaország három nap alatt összeomlott és ki van szolgáltatva az utcákat uralmuk alatt tartó gyilkosoknak és a vidéket terrorizáló martalócoknak. Mindenhol az őrület, a nyers erőszak, a halál és a fosztogató bandák kegyetlenkedései.

A különböző párizsi kerületeket uraló iszlamista kalifátusokban minden képzeletet felülmúló öldöklés veszi kezdetét, ezeknek elsődleges célpontja az őshonos fehér lakosság.

Átlőtt koponyák, a menekülők árnyai, az elpusztított utcák, holttestek, ameddig a szem ellát, sírás, sikolyok, az automata fegyverek gyakorlatilag bárhol felcsattanó sorozatai, gejzírként feltörő lángok.

A Gerilla – Franciaország végnapjai nemzetközi bestseller bemutatta Franciaország összeomlását. Köszöntünk az odüsszeia szédületes folytatásában!

Laurent Obertone újságíró és író, akinek első regényét tucatnyi nyelvre lefordították, kitol minden határt, és fejest ugrik velünk egy hangos, sötét és brutális világba, melynek realizmusa példanélküli. A Gerilla saga 2. kötete, A barbárok ideje a hírszerzés és a különleges erők vészforgatókönyvein és polgárháborúk túlélőinek közvetlen elbeszélésein alapul.

*

Ajánljuk mellé:
]]>A Tanácsköztársaság véres almanachja]]>
]]>A Trianoni gyalázat 100 éve]]>
]]>Trianon 100 - Trianon Almanach - 7 könyv egyben (sima kiadás)]]>
]]>A Hódító Iszlám és A terror]]>

]]>]]>

]]>]]>

 

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tereb (146) Szépségápolás (15) Mozi világ (440) Rejtőzködő magyarország (168) Autómánia (61) Alámerült atlantiszom (142) Nagyvilág (1310) Politika (1582) Emberi kapcsolatok (36) Életmód (1) Gazdaság (711) Sport (729) Egészség (50) Vetítő (30) Tv fotel (65) Mondom a magamét (7625) Titkok és talányok (12) Flag gondolja (36) Kultúra (9) Heti lámpás (318) Nézőpont (1) Belföld (11) Mozaik (83) Irodalmi kávéház (537) Gasztronómia (539) Jobbegyenes (2807) Történelem (18)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>