Ma 2024 április 15. Anasztázia, Tas napja van. Holnap Csongor napja lesz.
Felfedetlen

Felfedetlen

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Ezért volt kénytelen a Pentagon beismerni a szupertitkos aktáknak a létezését...

A világ legnagyobb titkának leleplezése - Nem vagyunk egyedül... Soha nem is voltunk...

Ennek a könyvnek köszönhetően volt kénytelen a Pentagon beismerni azoknak a szupertitkos aktáknak a létezését, amelyeknek valódiságát sokan csak sejtették, ám Greer hozzá is jutott azokhoz. A könyvben ismertetett dokumentumoknak köszönhetően több évtizedes késéssel bár, de a Pentagon beismerte ezeknek az iratoknak a meglétét, annak ellenére, hogy korábban kormányzati ciklusokon átívelve tagadták létezésüket. Csak most vallottak színt 2017 decemberében nagy nyilvánosság előtt. Greer tényfeltáró munkássága az idegenek földi tevékenységével kapcsolatban a leghitelesebb, példaértékű, ám mégis rajta kívül nagyon kevés embernek sikerült valós információkat összegyűjteni e témáról világszerte. A könyv rendkívül formabontó, valódi dokumentumgyűjtemény, és nem az eddig ismert feltételezések tárháza.

Korunk történelmének egyik legnagyobb hazugságáról rántja le a leplet Steven Greer, a nemzetközi szinten elismert, hiteles forrásokkal rendelkező UFO kutató. Hogy miért is hazudnak nekünk a kormányok a földönkívüliekről? Ebből a hihetetlen könyvből derül ki a megdöbbentő igazság! ÓRIÁSI BESTSELLER VÉGRE MAGYAR NYELVEN!
*

„Ez a könyv olyan adatokat tartalmaz, amelyeket a hivatalban levő amerikai elnökök, szenátorok, kongresszusi tagok, állami vezetők, és az egyesített vezérkar elől is eltitkoltak… hogy csak a legfontosabbakat említsük. Tudom, mivel sok esetben jómagam tartottam nekik beszámolókat.

]]>]]>

Az elmúlt három évtized során megtudtam, hogy két amerikai kormány létezik… a „mi, a nép” kormánya, amelyet a választott tisztségviselőink képviselnek, valamint egy, a középvezetésben részt vevő funkcionáriusokból álló árnyékkormány, akik gyökerei visszakövethetők egy, az 1940-es években, Truman elnök hivatali ideje során indított titkos műveleteket (black ops) végrehajtó szervezetig...

Az akkoriban MAJESTIC-12 néven ismert csoport feladata volt az igazság elrejtése a nyilvánosság elől a világ történelmének legbámulatosabb felfedezését – az UFOkat és a földönkívüli élet létezését illetően.

De nem csak az UFOkkal és földönkívüliekkel kapcsolatos igazságot őrzi ez a titkos kormány, hanem a csillagközi technológiákat is, amelyeket a több mint húsz lezuhant FKJ-ből (földönkívüli jármű, extraterrestrial vehicle, ETV), ismertebb nevükön UFOból sikerült visszafejteni – az első kettő ezek közül 1947 júliusában hajtott végre kényszerleszállást a Légierő roswelli bázisa közelében, Új-Mexikóban. Vonzotta őket a roswelli bázis, ahogy más hasonlók is, az atomfegyverek növekvő jelenléte miatt...

Nehezen tudjuk komolyan venni a gondolatot, hogy az UFOk és a földönkívüliek valóban léteznek. A logika felől elfogadható, hogy az univerzum, amely jócskán meghaladja a felfogóképességünket, természetesen számtalan egyéb fajnak is otthont tud adni – a NASA becslése szerint csak a Tejút-galaxisban 100-400 milliárd csillagrendszer található. Érzelmileg sokkal nehezebb elfogadni. Egész életünkben arra kondicionáltak minket, hogy azt higgyük, az UFOk nem léteznek, és mindenki őrült, aki hisz a földönkívüliekben. Bizonyos értelemben az UFO saját maga legjobb álcája, mert ha valaki hisz bennük, vagy – urambocsá – lát is valamit, és ezt meg akarja tárgyalni saját köreiben, az nem számíthat másra, csak gúnyra.


És mégis, bizonyára sokan láttunk már ilyen hajókat… és szeretnénk nem magunkban tartani.

A könyvben titkos akták, dokumentumok, és eddig soha le nem közölt, köztem és UFO- és földönkívüli-élmények sokaságával rendelkező, fontos szemtanúk közt zajló interjúk leiratából készült beszélgetések vannak összegyűjtve. Ami lenyűgöző: amit ebben a könyvben olvas, az a rendelkezésünkre álló vallomások kevesebb, mint 1%-át teszi ki, amelyeket 800-nál is több kormányzati, katonai és vállalati szemtanú és szivárogtató tett az interjúim során. Ezek közül több, mint 100-ról van filmfelvétel, akiknek köszönhetően több száz órányi vallomás, és több ezer oldalnyi leirat áll rendelkezésre...

Mikor Nikola Tesla rájött, hogyan használja fel a zérópontos energiamezőt – ami olyan felfedezés volt, amely idejétmúlttá tehette volna az erőműveket – a J. P. Morgannek nem tetszett az ingyenes energia elképzelése, mivel nem sokkal ezelőtt fektettek be nagy mértékben az elektromos kábelekhez szükséges szénszálba. Az iparos tehát összehívta a cimboráit Washington D.C.-ben, hogy megállítsa Teslát, és elkoboztatta velük a kutatásait.

Azóta egyetlen szabadalmat sem adtak ki olyan találmányokra, energiarendszerekre, amelyek a status quo felrúgásával fenyegetnek (és valóban, valaki megölte az elektromos autót)...

A jövő itt van… ha elkezdjük követelni, Ahogy Ben Rich, a Lockheed Skunkworks egykori vezérigazgatója mondta: „Már képesek vagyunk hazaküldeni ET-t.”
A zérópontos energia és az anti-gravitációs meghajtórendszerek már léteznek. A könyv segít megtudni, hol vannak, és hogyan szerezhetjük meg őket.

„A földönkívüliek azt akarják, hogy sikerrel járjunk – ahogy azt a bizonyítékok is igazolják, szövetségesként, nem ellenségként vannak jelen. Határozottan egyértelművé tették azonban, hogy a belépőjegy az emberi civilizáció számára, hogy bolygóközi civilizáció legyen, mindenekelőtt az, hogy civilizáltak legyenek, éljenek együtt egymással békésen, mondjanak le a tömegpusztító fegyverekről, és a világűrbe fegyverrendszerek nélkül, az egyetemes béke tudatával lépjenek ki...”

**
„Ha egy egész falu kell egy gyerek oktatásához, akkor egy mozgalom kell a világ megváltoztatásához. Az első fontos lépés betekinteni a függöny mögé, hogy a valóságot annak láthassuk, ami valójában”.
(Steven M. Greer, M.D.)
2017. február
*
„Meggyőződésem, hogy az amerikai polgárok sokkal alaposabb magyarázatot érdemelnek annál, mint amit a Légierőtől kaptak… azt hiszem, tartozunk annyival az embereknek, hogy az UFO-kat illetően hitelessé váljunk, és a kérdésre fényt derítsünk, a lehető legnagyobb léptékben.”
- Gerald Ford elnök
*
„Az UFO-jelenség valóban létezik, és igen komolyan kell vele foglalkoznunk.”
(- Mihail Gorbacsov)
A Szovjetunió elnöke

*
„A világ nemzeteinek egyesülnie kell, mert a következő háború bolygóközi háború lesz. A Föld nemzeteinek idővel közös frontot kell képezniük a más bolygókról érkezőkkel szemben.”
- Douglas MacArthur tábornok
1955. október 8.
*
„Talán valamilyen külső, általános fenyegetésre van ahhoz szükségünk, hogy felismerjük a közös kötelékünket. Néha belegondolok, milyen gyorsan semmivé foszlanának a nézeteltéréseink világszerte, ha a világon kívülről érkező, idegen fenyegetéssel kellene szembenéznünk.”
- Ronald Reagan Elnök
Az Egyesült Nemzeteknek intézett beszéd – 1987
***

Bármely csillagközi, földönkívüli civilizáció rendelkezhet olyan technológiával, amellyel összehasonlítva a hidrogénbomba úgy fest, mint egy egyszerű íj. Ha az idegenek ellenségesek volnának, ezt mostanra már tudnánk...
**
Tartalomjegyzék:
Bevezető
1. rész: UFOk és ETk: A titkos akták
UFO-észlelések a II. világháború előtt
Foo Fighter észlelések; 1941 – 1945
Roswell (FBI dokumentum)
A Truman-időszak, 1945 – 1953
Az Eisenhower-időszak, 1953 – 1961
Majestic -12
Zérópontos energia
Illegálisan titkosított (el nem ismert) Különleges Hozzáférésű Projektek (USAP)
A titok elrejtése mindenki szeme előtt
Katonai észlelések, 1961 – 1997 (Marilyn Monroe dokumentum)
Földalatti bázisok (NRO dokumentum)
Földönkívüliek és nukleáris incidensek
Földönkívüli Holdbázisok
Exkluzív vallomás: Richard Doty, különleges ügynök, AFOSI
Remény
1. rész: Összefoglaló
2. rész: Ötödik típusú találkozások
3. rész: A Felfedéshez vezető út
4. rész: Kozmikus megtévesztés
5. rész: Egy akcióterv
Felhívás cselekvésre
Az Új Föld Inkubátor Alap
UFOk- - fényképek és rajzok
Függelék
*

Az Angyali Menedék további ajánlott könyvei:

RENDELHETŐ!

]]>]]>

]]>]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Kultúra (7) Belföld (10) Gazdaság (704) Nézőpont (1) Rejtőzködő magyarország (168) Heti lámpás (312) Jobbegyenes (2786) Szépségápolás (15) Vetítő (30) Történelem (18) Titkok és talányok (12) Tereb (146) Életmód (1) Flag gondolja (36) Mozaik (83) Egészség (50) Nagyvilág (1310) Mondom a magamét (7536) Autómánia (61) Politika (1582) Gasztronómia (539) Sport (729) Irodalmi kávéház (537) Mozi világ (440) Tv fotel (65) Emberi kapcsolatok (36) Alámerült atlantiszom (142)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>