Ma 2023 november 30. András, Andor napja van. Holnap Elza napja lesz.
a-fekete-madonna-titka-gonczi-tamas-konyv-angyali-menedek-kiado-konyvek.jpg

A Fekete Madonna titka

Flag

Szöveg méret

1
Átlag: 1 (1 szavazat)
„Egy elfelejtett kultusztól a grálkeresésig, és ami mögötte van”

(Egy elfelejtett istennő és ami mögötte van…)
*
... izgalmas és lenyűgöző szellemtörténeti-kultúrtörténeti nyomozás Európa és a magyarság ismeretlen háttér-történelmében.

Ez a könyv olyan izgalmas témát jár körbe a Fekete Madonna kultusz kapcsán, amiről eddig csak elszórt információ töredékeket olvashattunk. Ezeken a szinte járatlan utakon igen kevés az útjelző, alig van adat, információ. A kutatómunkához alapos felkészülésre, komoly, kitartó tevékenységre, intuitív gondolkodásra és a témában való széleskörű jártasságra volt és van szükség.

A szerző többi könyvéhez hasonlóan ez a kötet is izgalmas és megdöbbentő szellemi kalandot ígér. Ahogy a különböző helyen és időben fellelt mozaikok lassan összeállnak, kiteljesedik az, amit évszázadok során számtalan előítélet és szándékos félre-informálás, elhallgatás tett zavarossá és átláthatatlanná.

A könyv valóban megdöbbentő, tényfeltáró és letehetetlen!
(A Kiadó/
*
„…létezett egy olyan ősanya Madonna, egy olyan Nagyanya kultusz, aminek egykor igen szoros kötődése volt a pogány magyarság Boldogasszony-hagyományához. Ez a kozmikus Boldoganya, habár kívül fekete volt, mint a bűn, belül ott volt benne a világító ősfény, az a hatalmas élőlény fény, ami maga az igazság fénye.

Habár égi csillagokkal hímzett fekete ruhájára, csillagos-pártos koronájára Róma pecsétje került, de így legalább csonkán, múltját elhallgatva is, de legalább az emléke megmaradt a jövőnek. És aki hisz benne és látni akarja Őt, az megkeresheti ott fenn a magyar nagyégen…

Ahol minden pecséttől mentes, élő csillagoktól fénylő valódi ruhája, mint a nemzet égi útmutatója ma is ott világlik nekünk, mint világlott egykor, több ezer évvel ezelőtt is.”
(Mányoki Elek)

Gönczi Tamás: A Fekete Madonna titka

KAPHATÓ, RENDELHETŐ!

]]>]]>

 TARTALMA:

A sejtésektől a bizonyosságig;
• Az élő idő és a lények világa;
• Számok Anyja és a fekete Madonna tánca;
• A valóság arcai és a különös Istennő emléke;
• A Fekete Istenanya természete és ékszerei;
• A befalazott tudás és az Asszonyisten vendégei;
• A Láthatatlan Főpapnője és az Ég Királynője;
• A Földanya;
• A szent körtől sz inkvizítor halotti maszkjáig;
• A megismerés Istenasszonya;
• Az istennő színe;
• A fény anyja;
BIBLIOGRÁFIA

Kiadó: Angyali Menedék

]]>]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Egészség (50) Irodalmi kávéház (531) Mondom a magamét (7237) Tereb (146) Titkok és talányok (12) Mozi világ (440) Történelem (16) Flag gondolja (34) Jobbegyenes (2719) Rejtőzködő magyarország (168) Életmód (1) Heti lámpás (279) Politika (1581) Vetítő (30) Nagyvilág (1309) Sport (729) Gasztronómia (539) Mozaik (83) Emberi kapcsolatok (36) Tv fotel (65) Szépségápolás (15) Belföld (10) Alámerült atlantiszom (142) Autómánia (61) Gazdaság (693) Kultúra (6) Nézőpont (1)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>