Ma 2023 december 07. Ambrus napja van. Holnap Mária napja lesz.
holistic-vanity-worl-travel.jpg

Találós kérdés: Mi a közös a gyurcsányista képviselő és a Metallica dobosa között?

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Nothing else matters.

Dr. Konczer Erik a Komárom-Esztergom megyei Közgyűlés DK-s tagja még a népszavazás előtt nagyon fontos elhatározásra jutott. 

 
A következőképpen fogalmazta meg ars poeticáját a ]]>4 millió NEM, és elhagyom az országot]]> című blog bejegyzésében:

" Nem akarok olyan országban élni, ahol 4 millió embert képes  akkora gyűlöletre nevelni a kormánypropaganda, hogy képes legyen felülírni a „minden ember egyenlő” elvét. Aki nemmel szavaz, azt mondja, a muszlimoknak kevesebb jár, mint másnak, vesszenek el a háborúban, nincs joguk menekülni. Ami a legjobban elborzaszt, az az, hogy ez a gyűlölet később könnyedén átirányítható lesz másra: jöhetnek a zsidók, cigányok, melegek, „komcsik”, „libsik”, keresztények… (...) De négymillió NEM után nincs visszaút. "

Veretes gondolatok annyi bizonyos. Hallhattuk őket éppen eleget.
 
Az még nem derült ki, hogy a ]]>hárommillió-háromszázezer ]]>NEM is elég Konczer úrnak, hogy elköltözzön vagy az ilyen számú "gyűlölködő" még éppen belefér neki.
 
Valami azonban lehet a levegőben, mert a magukat toleránsnak és befogadónak tartó ballibek szerte a világban költözni akarnak, ha nekik nem tetsző eredmény van kilátásban. Legyen szó népszavazásról, vagy éppen elnökválasztásról.
 
A Metallica együttes dán származású dobosa Lars Ulrich ]]>egy dán lapnak ]]>adott interjút, ahol azon kesergett, hogy nem szavazhat Amerikában, pedig ott adózik.
 

]]>Majd hozzátette: ]]>néha eszébe jut, hogy ha Donald Trump nyer, haza kéne költöznie Dániába. "Kitartok a dán útlevelem mellett, és ha minden összeomlik, talán kinézek a reptérre, és kiderítem, visszatérhetek-e még."

Jön a tél, költöznek a ballibek - vagy mégsem?
 
Lényeg, hogy minden a demokrácia és a tolerancia jegyében történjen.
 
Semmi más nem számít.
 
Csépányi Balázs

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Életmód (1) Irodalmi kávéház (531) Jobbegyenes (2724) Kultúra (6) Belföld (10) Politika (1581) Mondom a magamét (7254) Mozi világ (440) Alámerült atlantiszom (142) Gazdaság (694) Tv fotel (65) Egészség (50) Tereb (146) Mozaik (83) Gasztronómia (539) Heti lámpás (282) Flag gondolja (34) Szépségápolás (15) Nézőpont (1) Vetítő (30) Emberi kapcsolatok (36) Nagyvilág (1309) Történelem (16) Sport (729) Rejtőzködő magyarország (168) Autómánia (61) Titkok és talányok (12)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>