Ma 2024 június 19. Gyárfás napja van. Holnap Rafael napja lesz.
ku-klux-klan.png

Bayer Zsolt esete a Klu-Klux Klánnal

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Előkelő taggal bővült a lovagkeresztet visszaadók klubja.
A lovagkereszt végeláthatatlannak tűnő históriája a tetőpontjára hágott.
 
Megszólalt az ügyben Tom Lantos lánya is. Abból az apropóból tette ezt, hogy immár ő is csatlakozott a kitüntetést visszaadók táborához.
 
Katrina Lantos Swett a Népszabadságnak adott]]> interjújában ]]>a következőképpen indokolta döntését:

"Az írásait és kijelentéseit a Ku-Klux-Klan tagjainak megnyilvánulásaihoz lehetne hasonlítani. Ha az amerikai elnök adományozná az itteni legmagasabb civil kitüntetést a Ku-Klux-Klan egyik vezetőjének, akkor nagy lenne a felháborodás az országon belül és kívül is."
 
A mostanra már-már az abszurditásig hajtott történetben Bayer Zsolt, mint potenciális Klu-Klux Klan tag jelenik meg.
 
Immár ]]>a nyugati sajtó ]]>is a "rasszista publicista" kitüntetéséről beszél.
 
Kíváncsian várom a végső stációt, amikor vélhetően Bayer Zsolt fején szarvakkal, lábain patákkal, kezében pedig egy izzó vasvillával fog rárontani a világra.
 
Arra a demokratikus és végtelenül igazságos világra amelyben csak a most kitüntetésüket sorra visszaadó: Németh Péterek, Kaltenbach Jenők, Niedermüller Péterek, Krausz Tamások, Wittinghoff Tamások és természetesen Tom Lantosok viselhetik büszkén a mellükön a lovagkeresztet.

Csak ők és senki más.

Csépányi Balázs

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Emberi kapcsolatok (36) Belföld (11) Politika (1582) Életmód (1) Titkok és talányok (12) Vetítő (30) Szépségápolás (15) Nagyvilág (1310) Sport (729) Gazdaság (711) Történelem (18) Jobbegyenes (2815) Kultúra (9) Alámerült atlantiszom (142) Irodalmi kávéház (537) Tereb (146) Mozi világ (440) Mozaik (83) Nézőpont (1) Autómánia (61) Egészség (50) Mondom a magamét (7657) Heti lámpás (319) Flag gondolja (36) Rejtőzködő magyarország (168) Gasztronómia (539) Tv fotel (65)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>