Ma 2021 június 25. Vilmos napja van. Holnap János, Pál napja lesz.
Dermesztő óravázlatok kerültek napvilágra

Dermesztő óravázlatok kerültek napvilágra

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Már az iskolákban is Soros-tanokkal érzékenyítenek.

Az oktatás nem véletlenül került már hosszú évek óta a Soros-hálózatok fókuszpontjában.

Az iskolákban ugyanis megfelelő ideológiai háttérrel meg lehet alapozni, urambocsá el is lehet ferdíteni egy fiatal világról alkotott képét.

Ezt az utat járja, erre kaphatott „megbízást” a Open Society Foundation azaz a Nyílt társadalom Alapítvány támogatásával (is) működő Emberség Erejével Alapítvány.

Egy kedves olvasónk hívta fel a figyelmet a pécsi illetőségű alapítvány által megosztott]]> iskolai óravázlatokra,]]> amelyek úgymond „érzékenyítő jelleggel” foglalkoznak a migráció, a befogadás társadalmi kérdésével.

A honlapjukon a következő információ olvasható: „A szervezet 2007-ben indította első emberi jogi nevelési programjait, helyi általános- és középiskolákkal együttműködve. 2015 tavaszától 2016 tavaszáig, az alapítvány szakemberei, a Norvég Civil Támogatási Alap finanszírozásával valósítottak meg 8 hosszú távú emberi jogi nevelési folyamatot, melyek igazodnak a Nemzeti Alaptantervhez és a hatályos kerettantervekhez, így Magyarország egész területén adaptálhatók. A 8 folyamat tematikáját, óravázlatait és tapasztalatait az „egyMÁStan című, ingyenesen letölthető kiadvány foglalja össze. (…)”

Január 22-től minden hétfőn egy újabb óravázlat kerül fel az alapítvány internetes felületére.

Íme néhány „érdekesség” a már felkerült iskolai óravázlatokból:

„Gyakorlat neve: Befogadjuk?

Célok: A migrációt kiváltó okok, élethelyzetek megismerése, befogadó attitűd fontosságának hangsúlyozása”

„Gyakorlat neve: Találd meg az utad!

Célok: A szíriai helyzet jobb megértése, a menekültek útjának megismerése

Eszközök: Syrian journey játék, projektor, laptop

Összefoglaló: A BBC által készített játékban, a diákok szír menekültekké változnak és lépésről lépésre kell döntéseket hozniuk, hogyan próbálnak eljutni Európába.”

Ha ellátogatunk az alapítvány]]> Facebook-oldalára]]>, további finomságokat találunk.

A kormányt erősen bíráló HVG-s és indexes cikkek népszerűsítése mellett találtuk a következő bejegyzésüket:

„(…) Az Emberség Erejével Alapítványt felháborítja a nyilvánvaló diszkrimináció és gyűlöletkeltés! Ezentúl is mindent megteszünk, hogy hangot adjunk a sokszínűség és a befogadás fontosságának!”

Mindezt a hozzá tartozó, genderőrület vezérelte, sokoldalú „nem” figurát ábrázoló képpel illusztrálva:

A nyílt társadalom eszméjét zászlajára tűző Emberség Erejével Alapítvány terjesztette tanokat népszerűsítő óravázlatait egyébként a Pécsi Szakképzési Centrum – Zipernowsky Károly Műszaki Szakközépiskolában, a Baptista Szeretetszolgálat EJSZ Széchenyi István Gimnáziumában és a PTE I. sz. Gyakorló Általános Iskolában használták.

Egyelőre teszt jelleggel.

Nem nehéz következtetnünk: ha a Soros-tervet megvalósítani szándékozó, kerítésbontók kerülnének hatalomra, ezek a gyerekek agymosására irányuló „oktatási-segédanyagok” – egycsapásra kötelezővé válnának.

Természetesen a haladó modern, felvilágosult, minden ízében européer gondolkodás jegyében.

Csépányi Balázs - ]]>www.magyaridok.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Irodalmi kávéház (504) Heti lámpás (255) Flag gondolja (33) Tv fotel (65) Mozi világ (440) Emberi kapcsolatok (36) Alámerült atlantiszom (142) Rejtőzködő magyarország (168) Nagyvilág (1456) Mozaik (83) Jobbegyenes (2055) Belföld (6) Sport (729) Politika (1578) Vetítő (30) Tereb (138) Autómánia (61) Történelem (14) Egészség (50) Életmód (1) Kultúra (6) Gazdaság (657) Titkok és talányok (12) Gasztronómia (539) Szépségápolás (15) Mondom a magamét (5390)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>