Ma 2024 június 21. Alajos, Leila napja van. Holnap Paulina napja lesz.
Alföldi Róbert arcátlanul felkérdezte Ákost, Rátóti Zoltánt és Szarvas Józsefet

Alföldi Róbert arcátlanul felkérdezte Ákost, Rátóti Zoltánt és Szarvas Józsefet

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Robika beindult!

Az államfői lemondást követően sorra szólalnak meg a baloldali szereplők. Mint vérszagra a keselyűk, úgy lepték el a világhálót és a közösségi médiát a kormány bukását vizionáló, tenyerüket dörzsölő megmondóemberek. Le vannak precízen osztva a szerepek, semmi nincs véletlenül.

A Hírklikk nevű baloldali propagandaportál Bródy János farizeus]]> megnyilvánulását]]> hozta, ahol a zeneszerző, énekes az egyik dalából idézett. Kéri László megbízhatóan hozta a szokásos vágyvezérelt kormánybukásról szóló]]> vízióit]]> a Klubrádióban. Nem kellett sokat várni Alföldi Róbert megszólalására sem. 

 

A színész-rendező a Telexnek adott egy ]]>hosszú interjút]]>, ahol hozta a szokásos, nyegle stílusát. Szörnyülködött, jóemberkedett, arcán kiütközött a liberális értelmiségi attitűd, a társadalom helyzete iránti műaggódás. Elmondta, jelentőségteljes hatásszüneteket tartva, hogy most aztán végérvényesen kiborult a bili, ezt már nem tűrheti el a társadalom, meg különben is a történelmi egyházak hallgatnak, nem állnak ki az emberekért. Odáig ment, hogy szemrehányóan felkérdezett három jobboldalhoz köthető művészt, Ákost, Rátóti Zoltánt és Szarvas Józsefet, hogy miért ne szólalnak meg a kegyelmi ügyben.

Ez az arrogancia annak fényében különösen felháborító, hogy a most harcosan az áldozatokat védő, áldozatokért aggódó Alföldi akkor nem szólalt meg, amikor a saját diákjával ]]>homoszexuális kapcsolatba került]]> Bite Zsolt botránya kitört. Pedig a számos gusztustalan videót közzétevő férfi ügyében jelenleg is súlyos bűncselekmény miatt zajlik rendőrségi nyomozás. De Bródy, Kéri, a Pottyondy Edina és Osváth Zsolt nevével fémjelzett nagy influenszercsapat is valahogy mélyen hallgatott.

Azok az áldozatok ezek szerint nem számítottak. Na, ezt hívják kettős mércének.

Borítókép: Alföldi Róbert (Forrás: YouTube)

Csépányi Balázs - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Vetítő (30) Irodalmi kávéház (537) Jobbegyenes (2817) Nagyvilág (1310) Mozi világ (440) Politika (1582) Egészség (50) Emberi kapcsolatok (36) Életmód (1) Sport (729) Tereb (146) Belföld (11) Mozaik (83) Rejtőzködő magyarország (168) Történelem (18) Nézőpont (1) Kultúra (9) Titkok és talányok (12) Mondom a magamét (7664) Tv fotel (65) Flag gondolja (36) Szépségápolás (15) Gazdaság (711) Gasztronómia (539) Heti lámpás (319) Alámerült atlantiszom (142) Autómánia (61)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>