Ma 2024 április 15. Anasztázia, Tas napja van. Holnap Csongor napja lesz.
e129f0b0bfdab536bee15c5395a680b6.jpg

Kampányradar – Ébresztő elvtársak!

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Kedves barátaim, ezt is megértük. 2014 Magyarországán Thürmer Gyula és az általa vezetett Munkáspárt a leghitelesebb baloldali politikai képződmény. Ezt bátran, minden lelkiismeret furdalás nélkül kijelenthetjük.

A keddi nagy Szoci-DK – Együtt PM – Liberálisok összeborulás után a magát baloldali beállítottságúnak, baloldali érzelműnek valló emberek számára is egyértelművé vált: ha igazi, valódi, autentikus baloldali politikát szeretnének, akkor számukra az egyetlen választás a Munkáspárt.

Thürmer, aki rosszul szabott öltönyben, de csillogó szemmel hirdeti a kommunizmus hallhatatlanságát és a melósok érdekeinek védelemét – immár végérvényesen egyedül maradt, az igazi baloldalon.

A Mesterházy – Gyurcsány – Bajnai – Fodor kvartett mindennek nevezhető, csak baloldalinak nem. Egy neo-liberális politika következetes képviselői ők, annak a népnyúzó politikának, amely gyakorlatilag mindenhol megbukott már a világban. Ahol pedig még nem, ott is erősen rogyadoznak, nyikorognak az eresztékei, repedeznek a falai.

Most még utoljára nekiveselkednek, de reményeim szerint 2014 után végérvényesen ki lesznek hordva a történelem szemétdombjára.

Az új idők szavát megérző munkáspárti vezér a facebook-ján (… ugye-ugye, az a fránya kapitalizmus jól jön olykor-olykor ) a következő gondolatokat tette közzé:

„Most már bizonyos, hogy a Munkáspárt lesz az EGYETLEN baloldali párt a 2014-es választásokon. Az MSZP tagságában még volt egy kis baloldaliság, de a Mesterházy-Bajnai-Gyurcsány-paktum ezt végleg kioltotta. Baloldali emberek! Vegyétek észre, hogy megint a liberális fővárosi úri társaság fog dirigálni, és nem Ti.

Ugye Ti sem gondoljátok komolyan, hogy ez a társaság Kunczékkal és Fodor Gáborokkal kiegészülve a dolgozó ember érdekében fog politizálni? Akkor pedig, barátaim, ha baloldalt akartok, akkor elég az óvatoskodásból, előítéletekből, gyertek a Munkáspárthoz!”

Nincs mit hozzátennünk. Thürmernek igaza van, a „liberális, fővárosi, úri társaság” – , ahogy ő fogalmaz,  - minden megnyilvánulásával bizonyította a hosszú évek során, hogy nagy ívben szarik a munkásokra, a kisemberekre és a baloldali értékekre.

Ébresztő elvtársak!

Kampányradarunk negyedik részét olvasták. Hamarosan jelentkezünk és ráirányítjuk a figyelmet a magyar politikai élet visszáságaira.

Csépányi Balázs

]]>Kampányradar - Scheiring Gábor a hazudós]]>

]]>Kampányradar - "B" - terv]]>

]]>Kampanyradar - Fel fel te éhes liberális]]>

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Irodalmi kávéház (537) Egészség (50) Rejtőzködő magyarország (168) Nézőpont (1) Heti lámpás (312) Kultúra (7) Flag gondolja (36) Mozaik (83) Mondom a magamét (7536) Vetítő (30) Titkok és talányok (12) Tereb (146) Nagyvilág (1310) Alámerült atlantiszom (142) Gasztronómia (539) Sport (729) Szépségápolás (15) Történelem (18) Életmód (1) Belföld (10) Autómánia (61) Emberi kapcsolatok (36) Tv fotel (65) Mozi világ (440) Jobbegyenes (2786) Gazdaság (704) Politika (1582)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>