Ma 2024 május 29. Magdolna napja van. Holnap Janka, Zsanett napja lesz.
3f1e51b9acdeea472eec220827dee3ae.jpg

Kampányradar - Fel, fel te éhes Liberális

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Az ATV Egyenes beszéd című műsora, igazi kordokumentum. A magyar baloldal színe-java váltja egymást Kálmán Olgánál és mondja el, miként szeretné Orbán Viktort és „gonosz rezsimjét” elüldözni.

Bizony kedves barátaim, megy az osztozkodás, a helyezkedés, mert sokan szorulhatnak ki a húsos fazék melletti kényelmes helyekről. Nagyon jól mutatja a baloldal helyzetét, hogy még egy valós bázis nélküli mikro-párt, mint a Fodor Gábor vezette Liberálisok is ultimátumot adnak a szociknak, hogy milyen feltételek teljesülése mellett hajlandók csupán belépni a készülő nagy-nagy baloldali választási monstrumba.

Az emberek 2010-ben világos és egyértelmű véleményt mondtak az SZDSZ vezette honi liberálisokról. Most, hogy feltehetően elfogyott a lóvé, sorra tűnnek fel és köröznek keselyűként a konc körül a régi SZDSZ-es arcok.

Fodor, Kuncze, Magyar, Ungár jól ismert és jól kiismert politikusok. Igazi politikai hullák, egytől egyig. Most mégis próbálkoznak, szakértenek, okoskodnak, tülekednek.

Az elmúlt négy év alatt elfogyott az addig síbolt della és az addig jól bejáratott pénzcsapokat is elzárták.

Kell a pénz, mert éhesek az egykori pökhendi, beképzelt liberálisok.

Ha 2014-ben ismét vereséget szenved a baloldal, akkor már muszáj lesz elmenni  dolgozni a szabadelvű ”barátainknak”, ha nem akarnak a bolti lopáson ért egykori cimborájuk, Bakáts Tibor „settenkedő” sorsára jutni.

Kampányradarunk harmadik részét olvasták, hamaroson ismét jelentkezünk!

Csépányi Balázs

]]>Kampányradar - Scheiring Gábor a hazudós]]>

]]>Kampányradar - "B" - terv]]>

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Belföld (11) Nézőpont (1) Flag gondolja (36) Politika (1582) Életmód (1) Kultúra (9) Jobbegyenes (2807) Mozi világ (440) Tv fotel (65) Autómánia (61) Mondom a magamét (7625) Gasztronómia (539) Rejtőzködő magyarország (168) Tereb (146) Egészség (50) Gazdaság (711) Szépségápolás (15) Titkok és talányok (12) Irodalmi kávéház (537) Emberi kapcsolatok (36) Mozaik (83) Vetítő (30) Történelem (18) Nagyvilág (1310) Heti lámpás (318) Alámerült atlantiszom (142) Sport (729)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>