Ma 2024 július 20. Illés napja van. Holnap Dániel, Daniella napja lesz.
Havas Henrik alpári módon rúgott Orbán Viktorba

Havas Henrik alpári módon rúgott Orbán Viktorba

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Lecsapott a gonosz kis médiapukkancs.

Az utóbbi időben nem követtem Havas Henrik facebookos ámokfutását, mert nem akartam magam felidegesíteni. Fölényeskedő, pontatlanságoktól hemzsegő, félinformációkat tényként kinyilatkoztató szövegeiből elegem lett. Havas azt gondolja, hogy úgy tud a média vérkeringésében maradni, ha minden egyes posztjában a kormányt vagy valamilyen kormányközeli közéleti személyiséget alpári módon fölényeskedve gyaláz.  Most azonban egy Újpest-szurkoló ismerősöm felhívta a figyelmemet Havas egyik posztjára. Érdemes felidézni belőle egy gondolatot, ami tűpontosan megmutatja a „tanár úr” sérült és frusztrált személyiségét:

„Pár napja Fodor Gáborral készítettem interjút. Ő mesélte, hogy egy kollégiumi szobában laktak a jelenlegi nemzetvezetővel. A falon csak lila-fehér Újpest poszterek voltak, na és természetesen Törőcsik András kiemelt helyet kapott. Fodor még azt is bevallotta, hogy Viktor néha elcsalta a Megyeri útra. Nemrég arról írtam, hogy mint köztudott, az ember cserélhet feleséget, sőt még hazát is, de csapatot sohasem. Ez a mocskos áruló, Orbán Viktor képes volt felavatni a Fradi Groupama Arénáját. Szerintem ez nagyobb bűn, mint az, hogy 1849 és 1956 után oroszbérenc lett.”

Ferencváros-szurkolóként nem sok dolog érdekel kevésbé, mint az, hogy mi történt és mi fog történni a lila-fehérekkel, én inkább számolom sorban a bajnoki címeinket. Azonban ez a Havas-poszt engem is felhúzott. Arról ír a magát polihisztornak gondoló középszerű alak pátoszosan, hogy sok mindent lehet cserélni, de csapatot sosem. Ez nagyon szép gondolat, tehát ebből az következik, hogy egy csapatnak szurkolni az egy testi-lelki közösség. Egy család. Tehát belerúgni, mocskos árulónak nevezni – itt egy pillanatra vonatkoztassunk el attól, hogy kiről írta ezt Havas – egy szurkolótársunkat több mint gusztustalan dolog, igazi bűn.

A DK-s Gréczy Zsolttal egész biztos, hogy semmiben sem értünk egyet, politikai munkássága egyenlő a nullával, de Gréczy fradista, ezért fel sem merül bennem, hogy megkérdőjelezzem azt, hogy szereti a Ferencvárost.

Havas túl azon, hogy alpári módon minősítette a miniszterelnököt, még az alapvető sportbaráti gesztusra is képtelen volt. Méghozzá azért, mert egy összeférhetetlen, nagyképű és ami a legrosszabb, középszerű celeb, egy gonosz kis médiapukkancs.

Azt hittük, már nincs lejjebb, de sajnos ismét bebizonyosodott, hogy még mindig van.

Borítókép: Havas Henrik (Forrás: Nemzeti Sport)

Csépányi Balázs

]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Titkok és talányok (12) Mozaik (83) Tereb (146) Heti lámpás (322) Történelem (18) Gazdaság (713) Kultúra (9) Egészség (50) Mozi világ (440) Alámerült atlantiszom (142) Rejtőzködő magyarország (168) Jobbegyenes (2825) Szépségápolás (15) Belföld (11) Mondom a magamét (7719) Gasztronómia (539) Vetítő (30) Sport (729) Tv fotel (65) Nagyvilág (1310) Nézőpont (1) Irodalmi kávéház (537) Flag gondolja (36) Politika (1582) Emberi kapcsolatok (36) Életmód (1) Autómánia (61)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>