Ma 2023 április 02. Áron napja van. Holnap Buda, Richárd napja lesz.
c4918ea9e471af4a04a62acde2bcf998.jpg

Kampányradar – Scheiring Gábor a hazudós

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Olvasom az ex-LMP-s, ma PM-s (sic!) Scheiring Gábor parlamenti képviselő blogján, Meddig tart ez még? – című írásában, hogy a Fidesznek 2010-ben csupán két ígérete volt, ezek pedig: új munkahelyeket teremt és adókat csökkent.

Scheiring, aki egyébként egykor a Sólyom László nevével fémjelzett Védegyletnek is tagja volt, majd az LMP gazdasági kabinetjét is vezette, mielőtt dobbantott volna a „bajnaista” Pm-be azt állítja, hogy a Fidesz egyik választási ígéretét sem tartotta be.

Nos, kedves kampányradar olvasók, a legfrissebb adatokra támaszkodva bizton látszik, hogy a munkanélküliség csökkent és jelentős mértékben növekedett a foglalkoztatottság. A KSH adatok szerint tavaly szeptember-novemberben több mint négymillióan dolgoztak, erre utoljára 2001-ben volt példa.

Ez a szám mintegy 87 ezerrel, azaz 2,2 százalékkal több, mint az ezt megelőző 2012-es esztendő  hasonló időszakában.

Tehát Schiering Gábor PM-Együtt 2014-es képviselőjelölt úr állításának pont az ellenkezője igaz, azaz a Fidesz ebben a szegmensben betartotta az ígéretét és növelte a foglalkoztatottak számát, azaz munkahelyeket teremtett.

De vizsgáljuk meg a baloldali, ellenzéki „bajnaista” Scheiring állításának másik felét is.

Drasztikus adócsökkentés valóban nem volt, de azért 16 százalék lett az szja, ez mindenképpen csökkentés az előző évekhez képpest. Valamint a gyermeket vállaló családok az új, és az idén tovább bővülő családi adókedvezménnyel, sokkal jobban jártak és járnak, mint az előző kormány 8 éves regnálása alatt bármikor.

Összegezve.

Scheiring Gábor úr (Együtt-PM), aki egyébként az idei parlamenti választáson a Veszprém 02-es számú (Várpalota-Füred) választókerület ellenzéki képviselőjelöltje lesz, hazudik, tudatosan félrevezeti a magyar embereket.

Ergo -  Az magára vessen, aki szavazatával Scheiring Gábort támogatja, hiszen kényszeresen hazudik, valótlan dolgokat állít, azért, hogy félrevezesse a választópolgárokat.

Kampányradarunk első részét olvasták, hamarosan jelentkezünk a radarunkon fennakadt újabb díszpinttyel.

Csépányi Balázs

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mozaik (83) Rejtőzködő magyarország (168) Életmód (1) Irodalmi kávéház (520) Nagyvilág (1306) Autómánia (61) Mondom a magamét (6715) Gasztronómia (539) Szépségápolás (15) Gazdaság (676) Történelem (15) Tereb (142) Politika (1581) Sport (729) Heti lámpás (261) Flag gondolja (33) Kultúra (6) Vetítő (30) Titkok és talányok (12) Jobbegyenes (2581) Tv fotel (65) Egészség (50) Alámerült atlantiszom (142) Mozi világ (440) Emberi kapcsolatok (36) Belföld (8)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>