Ma 2024 június 15. Jolán, Vid napja van. Holnap Jusztin napja lesz.
0ab6afcf79ecb05bc59a9623855eafb6.jpg

Kampányradar - „B” - Terv

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Megvan, eldőlt. Gordon hátrébb lép, Attila lesz a kihívó és Feri is benne lesz a buliban. Így lehetne összefoglalni a baloldali szappanopera legújabb fejleményeit.

Az, hogy Gordon hátrébb lép az a közvélemény-kutatási adatokból prognosztizálható volt, hiszen az a párt, amelynek a támogatottsága hónapról-hónapra csökken és csökken, az azért ne akarjon Miniszterelnök-jelöltet állítani egy olyan összefogásban, amelyben nála jóval erősebb párt is részt vesz.

Amerikai lóvé ide, amerikai lóvé oda, a súlytalan és erőtlen pojáca, Bajnai nem váltotta be a hozzáfűzött külföldi, neo-liberális körök reményeit.

Jöhet a „B” terv.

Előtérbe nyomjuk Mesterházyt, a szoci pártelnököt, végtére is az MSZP a legerősebb párt a baloldalon. Ez még természetes és magától értetődő is volna, ha nem Gyurcsány irányítaná, mozgatná a történet szálait. A jó Ferenc már hosszú hónapokkal ezelőtt kijelentette, hogy valakinek a Bajnai-Mesterházy párosból hátra kell lépnie, döntsenek a népszerűségi adatok. Gyurcsány azt akarta elérni, hogy Mesterházy legyen a baloldal Miniszterelnök-jelöltje, azaz Orbán Viktor kihívója az idei választáson.

Ennek egyszerű oka van: Ferinek kell az MSZP és punktum. Vissza akarja szerezni az egykori pozícióját és ehhez az kell, hogy Mesterházy arcával bukjanak a szocik.

Behízelegte, befőzte, beerőszakolta magát az ellenzéki összefogásba, immár belülről tudja azt csinálni, amihez a legjobban ért: bomlasztani.

A „B” terv elindult. Mesterházy hímtagjával fogja verni Gyurcsány a csalánt, hogy majd a kellő dramaturgiai pillanatban, a borítékolható vereséget követően diadalittasan ülhessen bele a székébe.

Szokásos kommunista technika.

Nincs új a Nap alatt.

Kampányradarunk második epizódját olvashatták, hamarosan jelentkezünk a következő gyöngyszemmel.

Csépányi Balázs
]]>
Kampányradar - Scheiring Gábor a hazudós
]]>

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Szépségápolás (15) Történelem (18) Titkok és talányok (12) Kultúra (9) Életmód (1) Flag gondolja (36) Emberi kapcsolatok (36) Heti lámpás (319) Irodalmi kávéház (537) Belföld (11) Alámerült atlantiszom (142) Mozi világ (440) Autómánia (61) Nézőpont (1) Mondom a magamét (7652) Mozaik (83) Gazdaság (711) Tereb (146) Tv fotel (65) Nagyvilág (1310) Rejtőzködő magyarország (168) Sport (729) Politika (1582) Vetítő (30) Gasztronómia (539) Egészség (50) Jobbegyenes (2813)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>