Ma 2023 október 03. Helga napja van. Holnap Ferenc napja lesz.
Willi Orbán feladta a leckét a baloldalnak

Willi Orbán feladta a leckét a baloldalnak

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Pedig csak elárulta, hogy milyen könyvet olvas.

A Lipcse magyar válogatott védője az Instagram-oldalára feltöltött egy posztot, ahol megmutatta, hogy milyen könyvet olvas szabadidejében. A válogatott alapembere Jordan B. Petersontól a 12 szabály az élethez című könyvet olvassa. 

A világhírű kanadai származású pszichológus a közelmúltban járt Magyarországon, a Mathias Corvinus Collegium társszervezésében tartott egy]]> telt házas előadást]]> a Papp László Arénában. A ]]>Mandinernek ]]>adott interjúban nagyon ]]>markánsan kiállt ]]>a magyar kormány családpolitikája és Orbán Viktor mellett:

„Mindig jól jön, ha valamivel folyamatosan riogatni lehet az embereket, ha démonizálni lehet valakit. Európának is kell egy olyan mumus, mint Donald Trump, és erre a szerepre Orbán Viktort jelölték ki. […] Orbán viszont jól hozza a főgonoszt, a féleszű balosoknak még jól is jön, hiszen az ő kezükben van a legtöbb sajtótermék.”

Peterson igazi sztárpszichológus, a 12 szabály az élethez című kötete például több mint tízmillió példányban kelt el.
Úgyhogy most már azt is tudjuk, Willi Orbán nemcsak a futballpályán játszik intelligensen, hanem olvasott ember is, és a helyén van az esze.

Borítókép: Willi Orbán és az angol Phil Foden a labdarúgó Nemzetek Ligája 4. fordulójában játszott Anglia–Magyarország mérkőzésen a wolverhamptoni Molineux Stadionban 2022. június 14-én. A magyar válogatott 4-0-ra győzött (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd )

Csépányi Balázs - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tv fotel (65) Flag gondolja (34) Irodalmi kávéház (530) Egészség (50) Kultúra (6) Életmód (1) Nézőpont (1) Mondom a magamét (7110) Mozaik (83) Titkok és talányok (12) Gazdaság (689) Gasztronómia (539) Emberi kapcsolatok (36) Alámerült atlantiszom (142) Vetítő (30) Belföld (10) Nagyvilág (1309) Szépségápolás (15) Sport (729) Jobbegyenes (2685) Történelem (16) Rejtőzködő magyarország (168) Politika (1581) Autómánia (61) Mozi világ (440) Tereb (145) Heti lámpás (276)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>