Ma 2023 május 31. Angéla, Petronella napja van. Holnap Tünde napja lesz.
Gálvölgyi is beletörölte a lábát a fideszes humoristába

Gálvölgyi is beletörölte a lábát a fideszes humoristába

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

A független, objektív Bödőcs pedig röhög a markába.

 

]]>Felhévizy ]]>az elmúlt vasárnapi jegyzetében azon tűnődött, hogy az egyik leghangosabb baloldali, liberális megmondóember, Havas Henrik miért nem tud szépen, méltósággal, békességben megöregedni. A „tanár úr” ezúttal ugyanis a szokásosnál is ]]>mélyebbre süllyedt]]>. A tőle megszokott stílust hozva most is önmagát és anyagi helyzetét fényezte, de most messzebbre merészkedett. Ugyanis egy közös fotó kapcsán gúnyolódott, alázott meg természetesen a kormányhoz közel álló embereket. 

A héten tovább bővíthetjük a sort, a szépen megöregedni nem kívánó baloldali, liberális  „okostojások" tekintetében. A ]]>Sunday Brunch]]> legutóbbi adásában Gálvölgyi János Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművészt kérdezték. Nagyon sok minden szóba került. Nem is lett volna rossz az interjú, számos érdekes témát érintettek a beszélgetőpartnerek. Azonban amikor a riporter megkérdezte Gálvölgyit, hogy mi a véleménye Nacsa Olivér nagy port felvert megszólalásáról, kibukott a híres baloldali, liberális tolerancia. 

 

Mint ismert, Nacsa a Karc FM egyik műsorában a következőket mondta, amikor Pottyondi Edináról kérdezték:

„Szerintem az emberek, a nézők kevésbé adnak egy-egy humoros mondatnak, gondolatnak nyomatékot, ha ezt egy nő szájából hallják. Nem tudom, ez miért van így, ez alapvetően egy ilyen férfiszakma.” 

– Ez egy hülyeség […] – reagált, határozottan Gálvölgyi. Majd kifejtette, nagy öreg megmondóemberként, hogy szerinte mi humoros és mi nem. Szóval ment a már megszokott jóemberkedés. Nacsa Olivér véleménye nem volt szerencsés, ezt valószínűleg ő is érezte, mert később]]> elnézést is kért ]]>a mondataiért. Úgy látszik azonban, hogy ez nem volt elég a megbocsátó, elfogadó és korrekt, haladó gondolkodású liberálisoknál. Mert továbbra is rendre tetemre hívják azért, amit mondott, hiába a bocsánatkérés. 

De ne legyenek kétségeink, Nacsa Olivér nem azért lett egyszeriben vörös posztó a baloldal szemében, mert csúnyát mondott Pottyondira, hanem azért, mert nyíltan kiállt a kormány mellett. Ugyanúgy, ahogy ízekre szedték Lékai-Kis Ramónát, amikor az RTL Klubtól átszerződött a TV2-höz. A csinos színész-műsorvezető hiába próbálta az új szakmai kihívás lehetőségével indokolni a döntését, a liberális tolerancia bajnokai gyakorlatilag nekiugrottak a közösségi hálós platformjain. Mondván, eladta magát a Fidesznek, ő is Orbán embere lett, a kormányzat szekértolójává vált. Így lett egy csapásra 2002-ben Egerszegi Krisztinából, mindenki Egérkéjéből csak a fél ország Egérkéje, miután felolvasták a levelét azon az emlékezetes Fidesz-nagygyűlésen. De ]]>Tóth Gabi ]]>énekesnő is megkapta a magáét a baloldaliaktól, liberálisoktól, amikor vállalva vallásosságát és hitét, a nemzetközi eucharisztikus kongresszus önkéntes hírnöke lett.

Ez a híres liberális kettős mérce. Amíg valaki az ő véleményüket mondja vissza, addig minden a legnagyobb rendben van, ha azonban már más vélemény hangzik el, mint az övék, akkor beindítják a virtuális darálógépet.

– Arról a]]> Bödőcs Tibor ]]>humoristáról, aki gyakorlatilag a baloldal szócsövévé vált az elmúlt évek alatt, azonban egész véletlenül elmulasztották megkérdezni a Heti hetes egykori sztárját. Ez a liberális világ már csak ilyen: amit szabad Jupiternek, azt nem szabad a kisökörnek – gondolta magában Felhévizy, és újra leült a tévé elé megnézni a ]]>Bagi–Nacsa Orfeuma]]> legutóbbi szenzációs  adását, mert azt egész biztosan bizonyítja ez a műsor, hogy a szélsőséges ellenzéki vélekedéssel szemben a humor bizony nem baloldali műfaj.

Borítókép: Gálvölgyi János a Sunday Brunch című műsorban (Forrás: képernyőfotó/YouTube)

Felhévizy Félix - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Politika (1581) Történelem (15) Egészség (50) Irodalmi kávéház (521) Emberi kapcsolatok (36) Tereb (142) Nagyvilág (1306) Gazdaság (681) Autómánia (61) Mozaik (83) Mozi világ (440) Tv fotel (65) Sport (729) Heti lámpás (264) Mondom a magamét (6842) Alámerült atlantiszom (142) Szépségápolás (15) Flag gondolja (33) Belföld (9) Kultúra (6) Jobbegyenes (2620) Életmód (1) Gasztronómia (539) Rejtőzködő magyarország (168) Vetítő (30) Titkok és talányok (12)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>