Ma 2024 február 26. Edina napja van. Holnap Ákos, Bátor napja lesz.
Sebestyén Balázs a tűzzel játszik, megint nyomott egy fricskát

Sebestyén Balázs a tűzzel játszik, megint nyomott egy fricskát

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Ebből baj lesz...

 

]]>Felhévizy Félix]]> nagyon kedveli az összeesküvés-elméleteket. Nagyon szeret kombinálni, különböző oldalakról olyan érdekességeket gyűjteni, amik esetleg más megvilágításba helyeznek egy-egy komoly politikai vagy társadalmi témát. Legyen szó a Marsról, a Tesláról, vagy éppen a Kennedy-gyilkosság furcsa körülményeiről. Ilyen érdekes téma jelenleg az, hogy ki robbantotta fel az Északi Áramlat gázvezetékeket. 

Mint ismert, a Balti-tengerben lefektetett Északi Áramlat 1 és az Északi Áramlat 2 gázvezetéken szeptember végén történtek robbanások, Svédország és Dánia kizárólagos gazdasági övezetében. Az első csővezetékpár mindkét szálán és a második egyik tagján észleltek sérüléseket. Összesen négy helyszínen ömlött gáz a tengerbe. Ami fölöttébb érdekes, hogy senki nem vállalta a felelősséget a szabotázsakcióért. Természetesen a világ nyugati közvéleménye az oroszokat tette felelőssé, az oroszok pedig a nyugati nagyhatalmakat hibáztatták. 

Amiért ez a téma a héten újból előtérbe került, az egy világhírű Pulitzer-díjas amerikai oknyomozó újságíró, ]]>Seymour Hersh cikke]]>, amelyben kerek perec kimondja és logikusan le is vezeti, hogy az amerikaiak robbantották fel a vezetékeket, gazdasági érdekből. Ez azért már több mint összeesküvés-elmélet, mert Seymour Hersh nagyon nagy név a szakmában és ahogy Szőcs László fogalmazott kiváló pénteki ]]>vezércikkében]]>: ő is tévedhet, ahogyan a forrásai is (sőt szándékosan is állíthatnak valótlant), az azonban nem tűnik életszerűnek, hogy 85 évesen méretes hírlapi kacsával akarná lerombolni a nimbuszát. 

A Pulitzer-díjas oknyomozó újságíró azt ]]>írta cikkében]]>, hogy amerikai haditengerész búvárok robbanthatták fel a gázvezetékeket, méghozzá a Baltops 2022 nemzetközi hadgyakorlat leple alatt. Mégpedig Joe Biden elnök utasítására, a CIA-vel karöltve és norvég cinkosság mellett. Idézet Hersh nagy vihart kavart írásából:

„Biden döntése, hogy szabotálja a csővezetékeket, több mint kilenc hónapig tartó, szigorúan titkos vitát követően született meg. A washingtoni nemzetbiztonsági közösségen belül azt vitatták meg, hogy hogyan lehetne a legjobban elérni ezt a célt. Ez idő alatt a kérdés nem az volt, hogy végrehajtsák-e a küldetést, hanem az, hogy hogyan hajtsák végre anélkül, hogy nyíltan tudná a nemzetközi közösség, hogy ki a felelős érte.”

Az oroszok nemzetközi vizsgálatot ]]>követelnek]]> az ügyben, annak ellenére, hogy a Fehér Ház és a CIA kategorikusan tagadta a cikkben foglaltakat. Itt tart jelenleg az ügy. Azonban nagyon úgy tűnik nem csak Felhévizy érdeklődését keltette fel ez a téma. A Rádió 1 csütörtök reggeli műsorában Balázsék is élénken és részletesen ]]>foglalkoztak]]> az esettel, természetesen náluk is Seymour Hersh ]]>cikke]]> volt a kiváltó ok. Ezért fordulhatott elő az a nem megszokott dolog, hogy egymás után kétszer is bekerült a vasárnapi jegyzetbe Sebestyén Balázs. Ugyanis a műsorvezető a múlt heti kemény beszólásai miatt rendesen kihúzta a gyufát a baloldalon, kormánypártinak, sőt egyenesen homofóbnak titulálták egyes médiumok, ezért a ]]>múlt héten]]> is róla szólt Félix írása. Most, hogy a csütörtöki műsorukban hosszú ideig elemezte a sztárújságíró cikkét, majd úgy fogalmazott, hogy nagyon érdekes játszma zajlik az Északi Áramlat ügyében, újból fricskát nyomott a baloldal orrára, hiszen a nyugati álláspont szerint csakis Putyin robbanthatta fel a gázvezetékeket. 

– Balázs könnyen lehet, hogy a kormánypárti és homofób titulusok mellé most begyűjtötte a Putyin pincsije címkét is. Magára az ügyre visszakanyarodva, érdemes lenne feltenni azt az egyszerű kérdést, hogy Cui prodest? azaz Kinek az érdeke? Mindjárt közelebb kerülnénk az igazsághoz – gondolta magában Felhévizy és biztos, ami biztos böngészni kezdte az internetet, hátha talál valami új, titkos információt.

Borítókép: Sebestyén Balázs a Frizbi című műsorban (Fotó: Képernyőkép – YouTube – Frizbi )

Felhévizy Félix - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Heti lámpás (306) Mozaik (83) Gazdaság (698) Politika (1582) Tv fotel (65) Tereb (146) Mozi világ (440) Vetítő (30) Autómánia (61) Nagyvilág (1309) Egészség (50) Gasztronómia (539) Rejtőzködő magyarország (168) Kultúra (6) Sport (729) Szépségápolás (15) Irodalmi kávéház (535) Flag gondolja (36) Nézőpont (1) Életmód (1) Titkok és talányok (12) Alámerült atlantiszom (142) Jobbegyenes (2763) Történelem (17) Belföld (10) Mondom a magamét (7425) Emberi kapcsolatok (36)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>