Ma 2022 január 24. Timót napja van. Holnap Pál napja lesz.
bajnai-mesterhazy-gyurcsany-fodor.jpg

Gyurcsány és Fodor egységbe forrt

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Üzenjük a "demokratikus" ellenzéknek, hogy ők is megértsék!
Nagyon úgy tűnik, hogy a Brexit, új dimenziókat nyitott meg a magyar ellenzék számára.

A DK ]]>mindenkit arra kér]]>: maradjon távol az őszi EU-ellenes népszavazástól, amely “ürügyet adhatna a kormánynak az EU-ból való kilépésre”. Az ellenzéki párt szerint a távolmaradás is szavazat: “aki távol marad, az Magyarország EU-ban maradására szavaz”.
 
Fodor Gábor a Magyar Liberális Párt elnöke ]]>is úgy látja]]>: a Fidesz az Európai Unióból való kilépést készíti elő.
 
Az október 2-ra kiírt ]]>népszavazás]]> az ellenzéki véleményekkel ellentétben a Brüsszel által meghatározott kötelező betelepítési kvótáról hivatott határozott véleményt mondani.
 
A kérdés úgy szól:
 
„Akarja-e, hogy az Európai Unió az Országgyűlés hozzájárulása nélkül is előírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítését?”
 
A kormány álláspontja világos: az emberek feje fölött, az emberek véleményével ellentétes módon nem lehet döntéseket hozni. 
 
Ilyen módon a tekintélyes amerikai ]]>PEW intézet]]> legutóbbi felmérését nem ártott volna tanulmányoznia az igen tisztelt ellenzéknek. 
 
Az adatokból kiderül ugyanis, hogy Lengyelország után (72%) Magyarországon (61 %) vélekednek az emberek leginkább kedvezően az EU-ról.
 
Úgy látszik, a magát előszeretettel "demokratikusnak" nevező ellenzék mégsem érti a demokrácia lényegét.
 
Hiszen itthon]]> elsumákolja,]]> hogy mit is gondol a kényszerbetelepítésről, de az EP-ben támogatja azt.
 
Lehet, hogy ki kellene egészíteni az országos népszavazási kampányt egy új plakáttal, melynek így szólna a szavazásra buzdító mondata:
 
Üzenjük a "demokratikus" ellenzéknek, hogy ők is megértsék!
 
Csépányi Balázs

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Gazdaság (663) Gasztronómia (539) Kultúra (6) Belföld (6) Politika (1579) Tereb (139) Vetítő (30) Emberi kapcsolatok (36) Jobbegyenes (2203) Titkok és talányok (12) Szépségápolás (15) Életmód (1) Autómánia (61) Mozi világ (440) Flag gondolja (33) Egészség (50) Heti lámpás (256) Mozaik (83) Sport (729) Rejtőzködő magyarország (168) Nagyvilág (1464) Történelem (14) Tv fotel (65) Mondom a magamét (5836) Irodalmi kávéház (509) Alámerült atlantiszom (142)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>