Ma 2023 március 31. Árpád napja van. Holnap Hugó napja lesz.
Ujhelyinek ismét elgurult a gyógyszere

Ujhelyinek ismét elgurult a gyógyszere

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Ki is a hazafi?

 

Unió-párti és Unió-ellenes erők küzdenek Magyarországon címmel adott ki közleményt az MSZP nevében Ujhelyi István EP-képviselő.

A közlemény stílusa borítékolható volt, hiszen az magán hordozza Ujhelyi minden személyiség torzulását.

Íme a tűpontos, lényeglátó, elemző értékelés az MSZP állócsillagától:

Orbán Viktornak megárthatott a türkmén kumisz, mert a kötcsei piknikről kiszivárgott hírek szerint még mindig zavaros démonokat kerget. (...)

Majd folytatja:

Orbán tévképzeteivel ellentétben ma az az igazi hazafi, aki bent tudja és akarja tartani Magyarországot az európai közösség fősodrában. Mi, európai demokraták az Unió bölcs megreformálását és újraegyesítését akarjuk, szemben Putyin-tervet végrehajtó, az európai közösséget bomlasztó Fidesszel .

Kedden lesz a Sargentini-féle jelentésről szóló vita és szerdán pedig a szavazás. Arról a fércműről döntenek, amelyet Szijjártó Péter külügyminiszter minősített hazugságok gyűjteményeként jellemzett és amely jelentés egyébként egy méltatlan támadás Magyarország ellen, bosszúállási kísérlet, azért mert Magyarország megvédi határait és nem hajlandó az illegális bevándorlók befogadására.

Üzenjük tehát Ujhelyi elvtársnak az MSZP EP-választási kampányfőnökének, hogy eljött az idő. A szavazáson ugyanis valóban elválik az ocsú a búzától, végérvényesen kiderül, hogy ki az igazi hazafi és ki a haza ellensége.

Csépányi Balázs

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Vetítő (30) Sport (729) Gazdaság (676) Mondom a magamét (6709) Tv fotel (65) Történelem (15) Irodalmi kávéház (519) Autómánia (61) Jobbegyenes (2578) Tereb (142) Heti lámpás (261) Mozaik (83) Emberi kapcsolatok (36) Flag gondolja (33) Mozi világ (440) Életmód (1) Belföld (8) Kultúra (6) Egészség (50) Titkok és talányok (12) Nagyvilág (1306) Alámerült atlantiszom (142) Gasztronómia (539) Politika (1581) Szépségápolás (15) Rejtőzködő magyarország (168)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>