Ma 2024 május 20. Bernát, Felícia napja van. Holnap Konstantin napja lesz.
fd91e9304926a365d54152494746fcb8.jpg

Kampányradar – Unikum, és ami mögötte van

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Kellett egy-két unikum ahhoz, hogy az Együtt-PM-es képviselők el tudják viselni Gyurcsány Ferenc közös listára való kerülését. Kedves szavak voltak ezek a megegyezést követően Jávor Benedek szájából.

De valljuk be, Gyurcsány nem olyan sértődős fajta. Őt pár hete egykori párttársa Szanyi Tibor is elküldte már melegebb éghajlatra, de az is lepergett az „öszödi géniuszról”. Őt csak az érdekli, hogy ott legyen a tűzhöz közel. Számára most az volt a legfontosabb, hogy tagja legyen a pártjával együtt a tavasszal alakuló új parlamentnek.

Büszkeségről, tartásról nem beszélhetünk az ő esetében, mert jó vastag bőr van a képén az bizonyos. Nem tudom ki, hogy van vele, de én nem paroláznék olyan emberekkel, akik nap, mint nap sértegetnek. Ő más, mindet a hatalomért elvet követi.

Karácsony Gergely a Magyar Narancsban úgy fogalmazott, hogy Gyurcsány beválasztásával „szimbolikus értelemben vereséget szenvedtek, de ténylegesen nem”.

Az igen Gergely!

Akkor tulajdonképpen a magyar labdarúgó válogatott is csupán szimbolikus értelemben szenvedett 8:1-arányú vereséget Hollandiában. Sőt tulajdonképpen győztünk is.  Na, ne!

Arról meg, hogy ki irányít a baloldalon, elég, ha csak Gyurcsány megnyilatkozásait elolvassuk. Fodor Gábor és a Liberálisok bevételéről például azt mondta Fletó, hogy ő igényelte, Attila elintézte és Gordon elfogadta. Ennyi!

Ismét a régi nóta – a megújulás reményében.

Lovas István 2002-ben kiadott egy remek könyvet a publikált jegyzeteiből válogatva. A címe az volt, hogy  Эщо раз - Visszajöttek!.

Remélem a 2014-es választások után a Magyar Nemzet brüsszeli tudósítója, a nagyszerű publicista egy,  До свидания - Viszontlátásra!  - című könyvvel fog az eladási listák élére törni.

Kampányradarunk hatodik részét olvasták. Hamarosan jelentkezünk a következő epizóddal.

Csépányi Balázs

A sorozat korábbi cikkei:

]]>Kampányradar - Scheiring Gábor a hazudós]]>

]]>Kampányradar - "B" - terv]]>

]]>Kampanyradar - Fel fel te éhes liberális]]>

]]>Kampányradar - Ébresztő elvtársak!]]>

]]>Kampányradar - Mesterházy és a jófiú "imidzs"]]>

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mondom a magamét (7610) Alámerült atlantiszom (142) Történelem (18) Flag gondolja (36) Belföld (11) Kultúra (9) Rejtőzködő magyarország (168) Gazdaság (709) Egészség (50) Nagyvilág (1310) Gasztronómia (539) Vetítő (30) Sport (729) Irodalmi kávéház (537) Jobbegyenes (2805) Nézőpont (1) Autómánia (61) Titkok és talányok (12) Mozaik (83) Tereb (146) Politika (1582) Mozi világ (440) Szépségápolás (15) Életmód (1) Emberi kapcsolatok (36) Heti lámpás (313) Tv fotel (65)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>