Ma 2023 november 30. András, Andor napja van. Holnap Elza napja lesz.
9cfc62b375064cfcaac87089174c537b.jpg

Kampányradar – Mesterházy és a jófiú imidzs

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Április 6.-án lesznek a választások. A pártok egyre nagyobb sebességre kapcsolnak. Mesterházy Attila a baloldal Miniszterelnök-jelöltje, most éppen a facebook-on vádolta meg Orbán Viktort azzal, hogy hazudik.

A szocialista kampánystratégák, spin doktorok most azt az utasítást adták ki a „frontvonalnak”, hogy az orosz-magyar megállapodást, Paks-ügyében - lovagolják meg. A jólfésült Mesterházy ezért szintén ez ügyben bírálta Orbán Viktort:

„Nem elég, hogy Orbán Viktor fittyet hány a magyar nép érdekeire, még a szemükbe is hazudik! Tegnap a rádióban azt mondta: a parlament által elfogadott energiastratégia kötelezi a kormányt a paksi bővítésre. Ez azonban NEM IGAZ! A paksi bővítés csak a lehetőségek egyike, de nem az egyetlen! Adjátok tovább, hogy mindenki tisztán lásson, ne hagyjátok magatokat megtéveszteni!”

A baloldali nagy összeborulás közös Miniszterelnök-jelöltje Mesterházy Attila 2002 májusa és 2004 októbere között a Gyermek Ifjúsági és Sportminisztérium (GYISM) államtitkáraként tevékenykedett. Ambiciózus, sokra hivatott pályakezdet a fiatal baloldali politikustól. A dolog szépséghibája azonban az, hogy történetesen ennek a minisztériumnak volt a minisztere a DK mai elnöke Gyurcsány Ferenc.

S bizony-bizony ez a minisztérium volt az igazi melegágya a lopásnak és sikkasztásnak, de ez nem meglepő, mert ahol Ferenc-testvér megjelent élete során, ott kő kövön nem maradt, ami mozdítható volt az el is tűnt.

Az ifjú szocialisták korrupt világáról Debreczeni József könyvében Az Új Miniszterelnök-ben, éppen az Együtt 2014 mostani társelnöke Szigetvári Viktor nyilatkozik a következőképpen:

„{…}Gyurcsány Ferenc hamar szembesült a miniszterré való kinevezése után a szocialisták ifjúság politikai világával”

Mint az bizonyítást nyert: a jó Zuschlag János hathatós közreműködésével, kamu, fiktív alapítványoknak, fantom alapszervezeteknek szivattyúzták ki az adófizetők pénzét abból a GYISM-ből, ahol a „jófiú” Mesterházy Attila volt az államtitkár.

Ez gyanús, sőt több mint gyanús.

Azt ugyanis nehezen tudom elképzelni, hogy a „mi Attilánk” nem tudott a sikkasztásokról, illegális pénzmozgásokról. Minden esetre Mesterházy hallgatott, mint az a bizonyos hal a szatyorban. Hagyta, hogy cimborája Zuschlag János egyedül vigye el a balhét.

Azt ajánlom Mesterházy Attilának, hogy mielőtt Orbán Viktorról valótlanul, igaztalanul azt állítja, hogy hazudik, nézzen körül a saját háza táján, mert ha egy kicsit megkapargatjuk a 2002-2004 közötti időszakra eső GYISM-es korrupciós, sikkasztós ügyeket, ahol ő államtitkárként dolgozott, bőven hullana szar és mocsok arra a szépen fésült, jófiús imidzsére.

Kampányradarunk ötödik epizódját olvasták. Hamarosan jelentkezünk egy újabb érdekességgel.

Csépányi Balázs

A sorozat korábbi cikkei:

]]>Kampányradar - Scheiring Gábor a hazudós]]>

]]>Kampányradar - "B" - terv]]>

]]>Kampanyradar - Fel fel te éhes liberális]]>

]]>Kampányradar - Ébresztő elvtársak!]]>

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Heti lámpás (279) Gazdaság (693) Nagyvilág (1309) Mozaik (83) Flag gondolja (34) Mozi világ (440) Titkok és talányok (12) Mondom a magamét (7237) Nézőpont (1) Emberi kapcsolatok (36) Szépségápolás (15) Történelem (16) Politika (1581) Vetítő (30) Tereb (146) Sport (729) Kultúra (6) Életmód (1) Belföld (10) Egészség (50) Jobbegyenes (2719) Irodalmi kávéház (531) Tv fotel (65) Autómánia (61) Rejtőzködő magyarország (168) Gasztronómia (539) Alámerült atlantiszom (142)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>