Ma 2021 május 10. Ármin, Pálma napja van. Holnap Ferenc napja lesz.
Szili Katalin felmosta a padlót a szocikkal

Szili Katalin felmosta a padlót a szocikkal

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
"Szégyen" - ez igen! Végre valaki. Köszönjük kedves Katalin.

Szili Katalin közleményben adott hangot a szerdai szavazás miatt érezett felháborodásának. Szégyen címmel egy nagyon markáns és őszinte véleményt mondott egykori párttársait sem kímélve:

"Összenőtt, ami összetartozik: Strasbourgban az úgynevezett magyar baloldal az ellenőrizetlen bevándorlás híveit támogatta saját hazája ellen. A jogállamiságra hivatkozó, de egyben azt meg is csúfoló Sargentini-jelentés politikai funkciója kezdettől fogva egyértelmű volt. Mindenáron példát akartak statuálni a bevándorlásról kritikusan gondolkodókkal szemben. Erre a célra azt a Magyarországot pécézték ki, amely kezdettől fogva határozottan és példamutatóan európai módon kezelte és kezeli a problémát, komolyan véve s betartva az uniós szabályokat. A szavazás alkalmat adott volna arra, hogy az úgynevezett baloldal bizonyítsa korszerű patriotizmusát. Nem tette, pontosabban ezúttal se tette, mint ahogy nem tette 2004 decemberében sem. A bevándorlás liberális támogatása mindmáig fontosabb számára, mint a magyar kisebbségek ügye. Amit most cselekedett, az nemcsak politikai hiba, hanem a haza sokadik cserbenhagyása. Egyszerűbben szólva: szégyen." - olvasható a kemény hangvételű közleményben.

Ez igen!

Most végérvényesen bebizonyosodott, hogy ki a hazafi és ki az, aki a saját hazája ellen dolgozik!

Csépányi Balázs

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Kultúra (6) Gasztronómia (539) Mozi világ (440) Életmód (1) Tereb (140) Autómánia (61) Egészség (50) Vetítő (37) Titkok és talányok (12) Nagyvilág (1454) Belföld (6) Tv fotel (65) Jobbegyenes (2022) Irodalmi kávéház (505) Emberi kapcsolatok (36) Alámerült atlantiszom (142) Mondom a magamét (5287) Flag gondolja (33) Politika (1578) Sport (729) Heti lámpás (254) Rejtőzködő magyarország (171) Történelem (14) Mozaik (83) Gazdaság (657) Szépségápolás (15)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>