Ma 2023 december 02. Melinda, Vivien napja van. Holnap Ferenc napja lesz.
Geszti vérlázító támadása Orbán ellen

Geszti vérlázító támadása Orbán ellen

Flag

Szöveg méret

4
Átlag: 4 (1 szavazat)
Aljas húzás volt!

Szombat este rendezték meg a 20. Story Gálát, a celebek magamutogató ceremóniáját. Ilyenkor, ahogy az lenni szokott különböző díjak is átadásra kerültek.

A baloldali liberális művésztársadalom ikonikus figurája Dés László zeneszerző is kapott egy elismerést, amit régi cimborája és harcostársa Geszti Péter adott át neki széles mosollyal és a következő szavakkal:

"Dés nem közbeszerzésen nyerte az elismeréseit."

Geszti, mint a szófüzérek liberális dalnoka ismét a jól bevállt ballib taktikát, a sejtetést, a körmönfont, elrejtett, hátulról jövő, pikírt gazemberséget választotta, a nyílt őszinte beszéd helyett.

Természetesen a ballib média ]]>felállva tapsolt,]]> hogy a Peti milyen jól megmondta a gaz Orbánnak.

Az ellenzéki médiumok a nagy kormánypárti médiafölény ellenére telekürtölték a világhálót egyenesen azzal a felütéssel, hogy csattanós választ adott Geszti a kormány kultúrkampfjára.

Nevetséges amit művelnek.

Az ECHO TV Troll című műsorának egyik rovatcímét kölcsönvéve, ez valóban a vágyvezérelt újságírás iskolapéldája. A ballib média az ellenzéki tüntik esetében is pár száz Facebook lájk miatt vizionálja rendszeresen az ország lebénítását és az Orbán-kormány bukását.

Geszti piti kis beszólásához hasonló olcsó poénok megfuttatásával próbálja tűzben tartani a jól láthatóan egyre olvadó, de egy kis tüncizésre mindig kapható táborát az ellenzék.

Désnek pedig ezúton gratulálunk a módfelett jelentős elismeréshez.

Csépányi Balázs

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Gazdaság (693) Mondom a magamét (7244) Gasztronómia (539) Heti lámpás (281) Rejtőzködő magyarország (168) Tv fotel (65) Vetítő (30) Irodalmi kávéház (531) Belföld (10) Nézőpont (1) Életmód (1) Autómánia (61) Sport (729) Szépségápolás (15) Politika (1581) Alámerült atlantiszom (142) Titkok és talányok (12) Mozi világ (440) Történelem (16) Emberi kapcsolatok (36) Nagyvilág (1309) Jobbegyenes (2722) Mozaik (83) Kultúra (6) Flag gondolja (34) Tereb (146) Egészség (50)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>