Ma 2023 május 31. Angéla, Petronella napja van. Holnap Tünde napja lesz.
Gyűlöletcunami indult Gyurta ellen

Gyűlöletcunami indult Gyurta ellen

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Gusztustalan fröcsögés ballib módra.

Gyurta Dániel miniszteri főtanácsadóként dolgozik mostantól a Külkereskedelmi és Külügyminisztériumban –]]> jelentette be]]> kedden Szijjártó Péter.

A hír bombaként robbant és gyűlöletcunamit indított el a ballib kommentelőkben az olimpiai bajnok úszó irányába. Íme egy csokor korrekt, nyíltszívű, liberális hozzászólás a]]> 24.hu]]> cikkéhez érkezett Facebook hozzászólásokból:

„Mellúszás nyálban! Van az a pénz amiért a s.arban is érdemes fürödni. Mi lett belőled dani?”

„Van az a pénz, amiért hajlik a gerinc. Újabb szakértő, gyakorlott, tapasztalt ”szakember„ az ország vezetés élén akinek a főtolvajok egyike a mentora.Szégyen.”

„Gyurta! Bakker! Ezzel kiállítottad magadról a bizonyítványt. Nagy csalódás lettél, de vaaan az a pénz..,ugye?!”

„Évek óta sziszi-fuszi melóval felépített imádzsot sikerül egy aláírással lenulláznia !A Czenétől tanulta ?”

„Már odáig jutott a kormány, hogy nyíltan bevallja azt, hogy híres sportolók mögé bújva új kapukat nyisson. Azt hittem, hogy nincs lentebb. Tévedtem. Van az a pénz amiért egy nagyon jó sportoló eladja magát. Most nincs okuk a Gyurta szülőknek arra, hogy büszkék lehessenek fiúkra. Itt nem fog szólni a magyar himnusz.”

Ugye emlékszünk még 2002-re amikor Egerszegi Krisztina pusztán azért mert felolvasták a Kossuth téri kampányrendezvényen az Orbán kormányt támogató levelét, egycsapásra már csak a fél ország Egérkéje lett?

Mert egy híres közéleti személyiség, legyen az művész vagy éppen sportoló, ne foglalkozzon politikával, ha pedig mégis, akkor csak és kizárólag baloldali és liberális lehet.

Ugyanis nem emlékszem hatalmas felháborodásra például a Gyurtához hasonlóan szintén olimpiai bajnok Steinmetz Ádám kapcsán, amikor elindult és parlamentbe is jutott a Jobbik színeiben.

De hát ilyen hazug és álságos a ballib kettős mérce.

Csépányi Balázs - ]]>www.magyaridok.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Alámerült atlantiszom (142) Életmód (1) Gasztronómia (539) Rejtőzködő magyarország (168) Heti lámpás (264) Mondom a magamét (6842) Kultúra (6) Tv fotel (65) Gazdaság (681) Irodalmi kávéház (521) Autómánia (61) Emberi kapcsolatok (36) Történelem (15) Tereb (142) Sport (729) Szépségápolás (15) Egészség (50) Flag gondolja (33) Jobbegyenes (2620) Mozi világ (440) Belföld (9) Nagyvilág (1306) Titkok és talányok (12) Vetítő (30) Politika (1581) Mozaik (83)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>