Ma 2022 július 06. Csaba napja van. Holnap Apollónia napja lesz.
szanyi-tibor-2015.jpg

Szanyi teljesen megőrült

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
A kapitány elővette a Nagy Októberit.
"Ha kell, Táncsics módjára fogjuk kihozni a börtönből!" - írta Szanyi Tibor az MSZP EP-képviselője Czeglédy Csabáról a közösségi oldalán.
 
Mint ismert.
 
Az ügyészség azért rendelte el Gyurcsány Ferenc ügyvédjének az ismételt letartóztatását, mert továbbra is fennáll vele szemben a több mint 6 milliárdos bűnszervezetben elkövetett költségvetési csalás bűntettének megalapozott gyanúja, valamint a szökés, elrejtőzés, az eljárás meghiúsítása, valamint a bűnismétlés veszélye.
 
Nos ízlelgessük egy kicsit: Szanyi a maffia baloldal ügyvédjét Táncsics Mihályhoz hasonlította.
 
Aki egyenlőségjelet tesz Táncsics és Czeglédy közé annak nem csak a jelenkor eseményeinek a megítélésével vannak súlyos problémái, de történelem ismeretei is meglehetősen hiányosak.
 
Nem szokatlan a ballibek részéről, hogy megbecsült magyar történelmi és irodalmi személyeket próbálnak meg saját, hamis ideológiájuk igazolása képen, álnok módon kisajátítani.
 
Ezt megpróbálták korábban József Attilával, Batthyány Lajossal és Táncsiccsal is.
 
De az, hogy egy kvázi bűnözőt próbálnak meg úgy jó színben feltüntetni, hogy egy magyar történelmi személyhez hasonlítják, több mint felháborító.
 
Arról nem is beszélve, hogy Szanyi ezzel a kijelentésével forradalmat vizionált, hiszen 1848. március 15.-én a forradalom szabadította ki Táncsicsot a börtönéből.
 
Úgy látszik a szocik megmondóemberénél még működnek a régi reflexek, hiszen a (szocialista) forradalmi hevület ismét úrrá lett rajta.
 
Már azt hittük, hogy a szocik Petri Györggyel szólva:
 
"Nem veszi(k) elő többé a húgyfoltos sliccből a Nagy Októberit."
 
De tévedtünk.
 
Csépányi Balázs

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Vetítő (30) Irodalmi kávéház (513) Heti lámpás (260) Tv fotel (65) Emberi kapcsolatok (36) Autómánia (61) Belföld (8) Mozi világ (440) Mondom a magamét (6161) Mozaik (83) Szépségápolás (15) Történelem (15) Sport (729) Gazdaság (665) Egészség (50) Titkok és talányok (12) Rejtőzködő magyarország (168) Jobbegyenes (2348) Gasztronómia (539) Flag gondolja (33) Tereb (141) Alámerült atlantiszom (142) Nagyvilág (1465) Kultúra (6) Életmód (1) Politika (1581)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>