Ma 2024 február 21. Eleonóra napja van. Holnap Gerzson napja lesz.
Juszt László páros lábbal szállt bele az Orbán-kormányba

Juszt László páros lábbal szállt bele az Orbán-kormányba

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

A baloldali megmondóember támadásba lendült.

 

Juszt elvtárs teljesen kikészült. Nem bírta megemészteni, hogy a kormány ismét megkérdezi az embereket, nemzeti konzultációt indít. Az alábbi ]]>kirohanást intézte]]> a napokban a Facebook-oldalán:

„A nemzeti konzultáció a második Orbán-kormány által kitalált a politikai szándékait közvetítő, befolyásoló eszköz. Eddig kb. 120 milliárdot fizettünk ki érte. A Miniszterelnökség által felügyelt kérdőíveken postázták ki a nemzeti konzultációs kérdőíveket. A kiértékelést is a miniszterelnökségi kabinetiroda végzi. Magyarul – a közölt adatok nem hitelesek.(...) Miután tényleg nincsen hihető, hiteles adat sem arról, hogy hányat küldtek ki, sem arról hogy hányat postáztak vissza, arról meg végképp, hogy mi szerepel a visszaküldött papírokon az egész ügy – ki kell mondani – mocskos színjáték.”

Általában a baloldalon kiveri a biztosítékot a nemzeti konzultáció. Érthetetlen, hogy mi a problémája a mániákus demokráciaféltőknek ezzel a kormányzati lépéssel. Ennél demokratikusabb dolgot nem lehet elképzelni, mint hogy közvetlenül az embereket kérdezi meg a kormány arról, hogy mi a véleménye fontos társadalmi, gazdasági kérdésekről. Úgy látszik a demokráciát is sajátosan értelmezik az ellenzéki térfélen, mint oly sok minden mást. Az embereket megkérdezni számukra ördögtől való dolog, mert ők soha nem kérdezik meg az embereket, nem érdekli őket a véleményük. 

Juszt jó baloldali katonaként teszi a dolgát, rendszeresen posztol, hozzászól, értékel, kinyilatkoztat, ahol tudja támadja az Orbán-kormányt. Hol az]]> egyházakat támadja]]>, hol Kocsis Máté ]]>kerül a célkeresztjébe]]>, hol pedig a ]]>focipalántákat minősíti]]>. Természetesen mindenkinek a szíve joga, hogy miről mond véleményt, mindenkinek a saját joga, hogy zúzza porrá, szinte napról napra egykor szebb napokat látott hitelességét.

Csak azt nem értjük, hogy honnan ered, mi az oka ennek a mérhetetlen, frusztrációból adódó gyűlöletnek, ami az egykori „kezitcsókolom” riporterben fortyog már hosszú évek óta. Az érthető, hogy nehéz lehet négyévente megemészteni a választási vereségeket, de ennyire? 

Nyugalom elvtársak!

Borítókép: Juszt László (Forrás: Facebook/László Juszt )

Csépányi Balázs - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Gasztronómia (539) Autómánia (61) Történelem (17) Belföld (10) Gazdaság (698) Sport (729) Tereb (146) Politika (1582) Mondom a magamét (7417) Vetítő (30) Heti lámpás (304) Jobbegyenes (2760) Kultúra (6) Életmód (1) Titkok és talányok (12) Tv fotel (65) Mozaik (83) Irodalmi kávéház (535) Egészség (50) Emberi kapcsolatok (36) Alámerült atlantiszom (142) Flag gondolja (36) Szépségápolás (15) Mozi világ (440) Nagyvilág (1309) Rejtőzködő magyarország (168) Nézőpont (1)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>