Ma 2024 február 25. Géza napja van. Holnap Edina napja lesz.
Donáth Anna könyörtelenül leleplezte a Momentum féltve őrzött titkát

Donáth Anna könyörtelenül leleplezte a Momentum féltve őrzött titkát

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Bár ne tette volna!

Donáth Anna egy vérbeli, ízig-vérig politikus. Ja, nem. Sokkal inkább egy botcsinálta baloldali hőzöngő. Kivételes politikusi képességeit ismét bizonyította, mert egy nagyívű, előremutató megállapítást tett a ]]>Facebook oldalán]]>

 

]]>Hadházy Ákos]]> tökéletesen foglalta össze, mit gondol a Momentum az ellenzék megújításának akadályairól és lehetőségeiről, na meg a hiteles ellenzéki politikáról. Csak úgy lehet esélyünk a Fidesz ellen, ha meggyőzzük a választókat, hogy az ellenzék másképp csinálná a dolgokat, mint a Fidesz – írja Hadházy Ákos. Nincs is mit hozzáfűznöm."

Ez nagyszerű!

Végre megtudtuk az ellenzéki politizálás lényegét. A gond csak az, hogy a magyar emberek éppen azért ]]>nem szavaznak]]> a baloldali pártokra, mert pontosan tudják, hogy másképp csinálnák a dolgokat, mint a Fidesz. Segítek: rosszabbul, sokkal rosszabbul.

Ez ilyen egyszerű. Nem kell túlgondolni.

Borítókép: Donáth Anna, a nagy távlatokban gondolkodó, előrelátó politikus (Fotó: Genevieve Engel)

Csépányi Balázs - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Belföld (10) Tereb (146) Gasztronómia (539) Politika (1582) Sport (729) Történelem (17) Jobbegyenes (2761) Titkok és talányok (12) Nézőpont (1) Emberi kapcsolatok (36) Alámerült atlantiszom (142) Tv fotel (65) Autómánia (61) Heti lámpás (305) Irodalmi kávéház (535) Mondom a magamét (7422) Vetítő (30) Gazdaság (698) Mozaik (83) Kultúra (6) Egészség (50) Életmód (1) Szépségápolás (15) Flag gondolja (36) Mozi világ (440) Rejtőzködő magyarország (168) Nagyvilág (1309)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>