Ma 2023 december 09. Natália napja van. Holnap Judit napja lesz.
A toleranciabajnok Lakatos Márk nőgyalázó posztja felrobbantotta a világhálót

A toleranciabajnok Lakatos Márk nőgyalázó posztja felrobbantotta a világhálót

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Nekik mindent szabad?

A hírhedt baloldali stílusszakértő-celeb, aki egyébként civilben nagyszájú  libsi megmondóember, ezúttal nagyon messzire ment. Beleszállt ő már sok mindenkibe a miniszterelnöktől kezdve, Novák Katalinon át egészen Tóth Gabiig. Most Dúró Dóra következett a sorban, akinek az öltözködését feltehetően a liberális tolerancia, tisztelet és elfogadás jegyében alpári stílusban ]]>fitymálta le]]>, azon tűnődve, hogy mi irritálja őt a Mi hazánk politikusában:

„ […] Most már nem is az a kétfilléres Gubacsi úti stílusa, amivel ezeket a száz százalék „proliészterből" nyomtatott kis tapadós otthonkákat viseli a Parlamentben. Rájöttem, hogy felőlem azt vesz fel, amit akar. Kinézete alapján egyáltalán nem kívánom őt megítélni. […] "

Ezt mondta a vérlázító, de meglehetősen felkapott]]> TikTok-videójában]]> a divatguru. De ezzel szemben az ellenkezője történt, hiszen Lakatos pont a külseje alapján ítélte meg Dúró Dórát. Úgy látszik a liberális oldalon minden belefér. Meg lehet alázni, ki lehet csúfolni, ki lehet gúnyolni és nevetség tárgyává lehet tenni egy nőt, pusztán azért, mert másként gondolkodik.

Hol vannak ilyenkor a híres jogvédő szervezetek? 

Vagy már ott tartunk, hogy ha valaki baloldali, liberális és ráadásul vállaltan homoszexuális, akkor neki mindent szabad?

Eddig és ne tovább!

Borítókép: Lakatos Márk (Forrás: YouTube/ZSHOW time)

Csépányi Balázs

]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mozi világ (440) Történelem (16) Irodalmi kávéház (531) Titkok és talányok (12) Heti lámpás (282) Jobbegyenes (2724) Flag gondolja (34) Nagyvilág (1309) Szépségápolás (15) Gasztronómia (539) Egészség (50) Belföld (10) Életmód (1) Tv fotel (65) Mondom a magamét (7262) Politika (1581) Kultúra (6) Tereb (146) Autómánia (61) Nézőpont (1) Vetítő (30) Emberi kapcsolatok (36) Mozaik (83) Gazdaság (694) Alámerült atlantiszom (142) Rejtőzködő magyarország (168) Sport (729)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>