Ma 2023 december 09. Natália napja van. Holnap Judit napja lesz.
Gulyás Márton a Partizánban semmisítette meg Dobrev Klárát

Gulyás Márton a Partizánban semmisítette meg Dobrev Klárát

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

A műsor, ahol sorra véreznek el az elvtársak.

Nagyon úgy tűnik, hogy a Gulyás Márton-féle Partizánban sorra semmisülnek meg a baloldali figurák. Emlékezetes eset volt, amikor Fekete-Győr András ]]>vendégeskedett]]> a stúdióban és csak hebegett, habogott a Gulyás által feltett kérdések hallatán. Született is akkor belőle az interneten nagy sikert elért videóösszeállítás, ami a momentumos politikus makogásait szedte csokorba. De Kőszeg Ferenc, a Szabad Demokraták Szövetsége (SZDSZ) és a Magyar Helsinki Bizottság alapítója sem járt jobban, amikor a ]]>pedofíliát mentegette]]> a műsorban. Most pedig Dobrev Klára, a DK árnyékkormányának vezetője volt a vendég. Azt hinné az ember, hogy ő egy rutinos, dörzsölt, minden hájjal megkent politikus, ő aztán nem fog olyat mondani, ami után hosszú ideig magyarázkodhat.

 

Jelentem: rosszul gondoltuk!

Dobrev a pártja népszerűségéről ]]>beszélt]]> a műsorban és egy kicsit elragadtatta magát. Úgy fogalmazott nagyratörően, hogy akár 55 százalékot is elérhet a Demokratikus Koalíció. Majd rákontrázott és a következőt mondta:

„Én szentül hiszem, hogy Orbán Viktornak, az Orbán-kormány politikájának nincsen többsége ebben az országban.”

A Nézőpont Intézet legutóbbi, szeptemberi ]]>kutatás]]>a viszont egészen más képet mutat: a DK jelenleg tíz százalékon van, alig egy százalékponttal megelőzve a Mi Hazánk Mozgalmat. A vezető helyen továbbra is a Fidesz–KDNP áll 51 százalékkal, toronymagasan megelőzve az egész ellenzéket.

Nem rossz dolog az, ha egy politikus merész álmokat dédelget, de azért két lábbal a földön kell állni, mert a politikai lufik gyorsan kidurrannak, és akkor marad a szürke valóság és az átvert választók. Lehet abban hinni minden tudományos alapot nélkülözve, hogy a Föld lapos, de nincs sok értelme. Ilyen mondatokkal csak saját magát semmisíti meg, hitelteleníti el egy politikus.

Mindenesetre, ha én baloldali politikus lennék, messzire kerülném a Partizán című műsort, mert a tapasztalat azt bizonyítja, hogy ott bizony sorra véreznek el az elvtársak.

Borítókép: Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció (DK) európai parlamenti képviselője, a párt árnyék-miniszterelnöke beszédet mond az árnyékkormánya tagjainak bemutatásán a budapesti Off Kultúrszövőgyár Rendezvényközpontban tartott sajtótájékoztatón 2022. szeptember 19-én. (Fotó: MTI/Kovács Anikó)

Csépányi Balázs - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Politika (1581) Életmód (1) Gazdaság (694) Autómánia (61) Sport (729) Szépségápolás (15) Kultúra (6) Nagyvilág (1309) Rejtőzködő magyarország (168) Történelem (16) Tereb (146) Mozaik (83) Nézőpont (1) Flag gondolja (34) Jobbegyenes (2724) Heti lámpás (282) Tv fotel (65) Titkok és talányok (12) Vetítő (30) Gasztronómia (539) Mondom a magamét (7262) Belföld (10) Mozi világ (440) Alámerült atlantiszom (142) Irodalmi kávéház (531) Egészség (50) Emberi kapcsolatok (36)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>