Ma 2024 június 22. Paulina napja van. Holnap Zoltán napja lesz.
Lázár helyre tette a szoci képviselőt

Lázár helyre tette a szoci képviselőt

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Harangozó csúnyán lebőgött.

Médiatörténeti pillanat tanúi voltak, akik ma követték a Kormányinfót.

Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter sajtótájékoztatóján váratlanul megjelent Harangozó Tamás szocialista országgyűlési képviselő, és két Elios-jelentést lobogtatva arra kérte a minisztert, hogy a bevándorlás kérdése helyett inkább ezekkel az ügyekkel kapcsolatos kérdésekre adjon választ. Miután átadta a dokumentumokat, mint aki jól végezte dolgát sunnyogva távozni akart.

A tipikus szoci arcátlanság viszont ezúttal nem ért célba, mert Lázár János hellyel kínálta ellenzéki képviselőtársát, és készségesen válaszolt volna az általa írásban feltett kérdésekre.

Ekkor lányos zavarában Harangozó azt hebegte, hogy nincs ideje megvárni a válaszokat, mert halaszthatatlan közfeladatai vannak, majd megnézi később a válaszokat és elhúzta a csíkot.

Ez a tanulságos jelenet tökéletesen bizonyította, hogy az ellenzék csak össze-vissza vádaskodik, a konkrét válaszokra meg egyáltalán nem kíváncsi.

Nos, az ellenzéki (csoda)fegyver ezúttal is csütörtököt mondott.

Csépányi Balázs - ]]>www.magyaridok.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Rejtőzködő magyarország (168) Gazdaság (711) Irodalmi kávéház (537) Politika (1582) Titkok és talányok (12) Alámerült atlantiszom (142) Nézőpont (1) Emberi kapcsolatok (36) Flag gondolja (36) Autómánia (61) Vetítő (30) Nagyvilág (1310) Jobbegyenes (2817) Történelem (18) Sport (729) Szépségápolás (15) Belföld (11) Mozaik (83) Mondom a magamét (7664) Egészség (50) Tv fotel (65) Gasztronómia (539) Mozi világ (440) Életmód (1) Heti lámpás (319) Tereb (146) Kultúra (9)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>