Ma 2024 február 26. Edina napja van. Holnap Ákos, Bátor napja lesz.
Juszt László dermesztően gonosz posztjától még Móricka is elszégyellné magát

Juszt László dermesztően gonosz posztjától még Móricka is elszégyellné magát

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Ez nem vicc! Olvassák el!

 

Korábban már megírtuk, hogy Juszt jó baloldali katonaként teszi a dolgát, rendszeresen posztol, hozzászól, értékel, kinyilatkoztat, ahol tudja, kritizálja az Orbán-kormányt. Hol az]]> egyházakat támadja]]>, hol Kocsis Máté ]]>kerül a célkeresztjébe]]>, hol a ]]>focipalántákat minősíti]]>, hol pedig]]> orosz zászlónak nézi]]> a magyar lobogót.

Most a következő poszttal örvendeztette meg a Juszt-show követőit:

„Kihelyezett kormányülést tart Sopronbánfalván az Orbán-kormány. Csak mint tényt közlöm - a Szálasi kormány onnan 7,7 km-re tartotta utolsó »kihelyezett« ülését, Brenbergbányán. (...)”

Ez a posztja nyilván azért született, hogy egy ilyen meglehetősen erőltetett, gonosz, demagóg, alattomos módon, a régi komcsi suttogópropagandára építve támadja a kormányt.

Szomorú, hogy idáig süllyedt az egykori tévés.

Juszt olyan, mint a legendás viccből ismerős Móricka: mindenről ugyanaz jut az eszébe. A baj csupán az, hogy a hajdani „kezitcsókolom” riporter nem egy népszerű viccszereplő, hanem egy levitézlett baloldali megmondóember.

Borítókép: Juszt László (Forrás: Facebook/László Juszt)

Csépányi Balázs

]]>www.magyarnemzet.hu]]>

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Kultúra (6) Egészség (50) Életmód (1) Tv fotel (65) Sport (729) Vetítő (30) Autómánia (61) Gasztronómia (539) Mozi világ (440) Politika (1582) Mondom a magamét (7425) Nézőpont (1) Belföld (10) Nagyvilág (1309) Jobbegyenes (2763) Alámerült atlantiszom (142) Mozaik (83) Titkok és talányok (12) Gazdaság (698) Emberi kapcsolatok (36) Heti lámpás (306) Történelem (17) Irodalmi kávéház (535) Tereb (146) Flag gondolja (36) Rejtőzködő magyarország (168) Szépségápolás (15)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>