Ma 2024 június 17. Laura, Alida napja van. Holnap Arnold, Levente napja lesz.
Havas Henrik páros lábbal szállt bele a vidéki magyarságba

Havas Henrik páros lábbal szállt bele a vidéki magyarságba

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Tanár úr, szégyellje magát!

A me too botránya miatt partvonalon kívülre került Havas az ]]>N1TV-nek]]> öntötte ki a hatalmas szívét. Nagyon úgy tűnik, hogy a tanár úr is meg kívánja lovagolni az új baloldali trendet, a vidék Magyarországának parttalan szapulását.

A közelmúltban a Momentum egyik ifjú titánja mutatta ki a foga fehérjét azzal, hogy kerek-perec kimondta, megvonná a szerinte tudatlan, informálatlan vidéki emberektől a szavazati jogot. Ehhez a vonalhoz csatlakozott a Magyar Hang megmondóembere, Gulyás Balázs is, aki ]]>úgy vélekedett]]>, hogy „tanulatlan, vidéki, idős emberek képezik a Fidesz táborát […]”.

Most pedig Havas Henrik igyekezett felkapaszkodni a baloldali fröcsögők szekerére. A köztudottan újpesti kötődésű, Fradi-ellenes újságíró a következőket bírta mondani, leplezve felháborító vidékellenes kirohanását a focidrukkerség áljópofa, hamis köntösével:

[…] A felmérésből kiderül, hogy a nép csapata az, amelyik vidékről följön, beb…szik, mint az állat, üvöltözik, rohadt nagy hordában, és amikor megkérdezik, hogy melyik csapatnak szurkol: a Fradinak. […]

Ez a mondat méltán háboríthatja fel a vidék magyarságát, hiszen általánosító, becsmérlő, sértő és legfőképp hazug képet fest a Budapesten kívül élő emberekről.

A pökhendi, mindenkit lenéző stílus eddig sem állt messze a jó Henriktől, de ez most túlment minden határon.

Tanár úr, szégyellje magát!

Csépányi Balázs - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Belföld (11) Egészség (50) Szépségápolás (15) Irodalmi kávéház (537) Történelem (18) Flag gondolja (36) Emberi kapcsolatok (36) Tereb (146) Kultúra (9) Sport (729) Vetítő (30) Politika (1582) Rejtőzködő magyarország (168) Nagyvilág (1310) Mozi világ (440) Gasztronómia (539) Jobbegyenes (2815) Heti lámpás (319) Tv fotel (65) Mozaik (83) Gazdaság (711) Alámerült atlantiszom (142) Mondom a magamét (7654) Nézőpont (1) Életmód (1) Titkok és talányok (12) Autómánia (61)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>