Ma 2024 június 22. Paulina napja van. Holnap Zoltán napja lesz.
Egy magyar ember felkavaró levele Szabó Tímeának

Egy magyar ember felkavaró levele Szabó Tímeának

Flag

Szöveg méret

2
Átlag: 2 (1 szavazat)
Elég volt!

Felhévizy Félix olyat tett, amit eddig még soha: írt egy rövidke nyílt levelet a Párbeszéd nagyasszonyának, Szabó Tímeának.

Tisztelt Képviselő Asszony!

Mint azt Ön is nagyon jól tudja, az idei nyár más, mint a többi, hiszen a pandémia árnyékában nem tudnak az emberek úgy nyaralni, kikapcsolódni, ahogy és ahol szeretnének. A környező országokban sajnálatos módon emelkedik a megbetegedések száma, ami óvatosságra kell hogy intsen valamennyiünket.

Orbán Viktor ezért mondta, hogy idén több Balaton, kevesebb Adria, hogy ezzel a szellemes szlogennel is segítse, megvédje a magyar embereket attól, hogy berobbanjon nálunk is a koronavírus fertőzés. De őszinte sajnálattal vettem észre, hogy Önök, kedves Tímea, fittyet hányva a magyar emberek vitathatatlan érdekeire és a magyar emberek egészségének védelmére, gúnyt próbálnak űzni ebből a nagyon fontos, mindenkit személyesen érintő veszélyhelyzetből is.

„Több Balatont. És fizeted is, Viktor?” – ezzel a nem túl elegáns kísérő szöveggel osztott meg az Ön pártja, a Párbeszéd Magyarországért Mozgalom egy, a siófoki Petőfi sétányon működő, felkapott strand vendéglátóegységéből származó blokkot. Amit azt követően Ön is előszeretettel használt fel a Facebook-oldalán, kicsinyes politikai érdekből.

A baloldal gyűlöletkampányt folytat, és nem csak a kormány ellen. Most már tisztán látszik, hogy a Balaton és a hazai turizmus is a céltáblájukra került.

Ez egy szánalmas és meglehetősen demagóg húzás volt.

Önök, kedves Tímea, a magyar emberek ellen harcolnak!

Ki vagy kik lesznek azok, akik ellen legközelebb uszítani és gyűlölködni fognak?

Sokunk nevében mondom: elég volt!

Maradok tisztelettel: Felhévizy Félix hírlapíró

]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Nézőpont (1) Tv fotel (65) Szépségápolás (15) Gazdaság (711) Kultúra (9) Egészség (50) Rejtőzködő magyarország (168) Emberi kapcsolatok (36) Mondom a magamét (7664) Jobbegyenes (2817) Flag gondolja (36) Heti lámpás (319) Tereb (146) Belföld (11) Vetítő (30) Életmód (1) Politika (1582) Titkok és talányok (12) Mozi világ (440) Irodalmi kávéház (537) Nagyvilág (1310) Sport (729) Mozaik (83) Autómánia (61) Történelem (18) Gasztronómia (539) Alámerült atlantiszom (142)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>