Ma 2023 december 06. Miklós napja van. Holnap Ambrus napja lesz.
27139c260ea243e2d55207eef8dc1d51.jpg

Győztünk!

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Barátaim! Most már kimondhatjuk, fényes győzelmet arattunk tegnap a választáson, legyőztük, talán most már valóban végleg a múlt sötét árnyait. A „korszakváltó – kormányváltók” csúfos vereséget szenvedtek.

Sokat dolgoztunk a sikerért mi mindannyian Magyarok! A munka meghozta a gyümölcsét. Arra, hogy egy kormányzó párt két harmad közeli eredményt érjen el a választáson, az példa nélkül áll.

Orbán Viktor és kormánya erőn felül teljesítve érte el ezt a világra szóló sikert. Épül szépül az egész ország, végre látszik az előre lépés minden téren. Természetesen nagyon, de nagyon sok munka van még amit el kell végezni, de együtt sikerülni fog!

A földön kell maradnunk és a helyén kell értékelnünk a sikert. Már most látszik, hogy a baloldal nem adja fel a harcot és minden eszközt meg fog ragadni az immár 3. Orbán kormány ellehetetlenítésére. Fel kell venni a kesztyűt, de azt nem szabad soha sem elfelejteni, hogy a mi erőségünk az egység és a tisztesség, ezért olyan nemtelen eszközöket, amelyeket a baloldal használ, rendszeresen ellenünk nem használhatunk.

A baloldal nem gratulált Orbán Viktor és a Fidesz győzelméhez. Ez lenne az ő általunk rendszeresen emlegetett európai mérce, nyugati színvonal?

Ugyan már!

Ez nevetséges és pitiáner. De az az igazság, hogy nem is vártunk mást tőlük.

Ugye emlékszünk még az eszelős Gyurcsány 2006-os narancsos buktájára?

Elegancia, kultúra és nagyvonalúság.

Tegnap még az örömé, az ünneplésé volt, de mától ismét kezdődik a munka, a munka Magyarország felemelkedéséért!

Gratulálunk Orbán Viktornak és a Fidesz-KDNP szövetségnek a győzelemhez és sok sikert kívánunk nekik a kormányzáshoz!

Hajrá Magyarország! Hajrá Magyarok!

Csépányi Balázs

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mondom a magamét (7252) Titkok és talányok (12) Nagyvilág (1309) Történelem (16) Gasztronómia (539) Kultúra (6) Belföld (10) Politika (1581) Heti lámpás (281) Mozi világ (440) Irodalmi kávéház (531) Egészség (50) Rejtőzködő magyarország (168) Emberi kapcsolatok (36) Mozaik (83) Tv fotel (65) Jobbegyenes (2724) Tereb (146) Autómánia (61) Nézőpont (1) Szépségápolás (15) Alámerült atlantiszom (142) Flag gondolja (34) Sport (729) Életmód (1) Gazdaság (694) Vetítő (30)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>