Ma 2024 május 24. Eszter, Eliza napja van. Holnap Orbán napja lesz.
81e1ad077b17df1690e4e11cf2b733b0.jpg

A sárga csillag és ami mögötte van

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Vihar a biliben. Ezzel az egy mondattal lehetne a legjobban jellemezni a napokban a Jobbikos Gyöngyösi Márton hétfői kijelentése miatt kirobbant hisztériát. Nem azért írom ezt mert egyet értek Gyöngyösi szavaival, sőt mélységesen elítélem a megnyilvánulását, hanem azért, mert a mondvacsinált PR tiltakozások kontraproduktívak és ellenszenvet gerjesztenek.

Először megjelent Schmuck Andor az ATV-ben. Tiltakozott és elmondta, hogy ami Magyarországon folyik az nyílt fasizmus és ehhez az úgynevezett demokratikus pártok asszisztálnak, azaz a  vétkesek közt cinkos aki néma elv alapján nincs is igazi demokrata a Tisztelt Házban.
Hurrá!
Erre tegnap mit ad Isten,  sárgacsillagos tiltakozás volt a Parlamentben. A  DK és Újhelyi István is a mellére csatolta a sárga csillagot, a Kormányzati kommunikáció is sietett egy közleményt kibocsátani ezügyben, közben a ma divatos flashmob tüntetést szerveztek a "vörös festékes" Dánel Péter és kedves barátai a Kossuth térre.


A Jobbik népszerűségének a legfontosabb eleme a roma és a zsidó kérdés lebegtetése. Ha tetszik, ha nem minden országban, így Magyarországon is van pár százaléknyi antiszemita érzelmű ember. Amíg ezzel a ténnyel nem nézünk szembe és struccpolitikát folytatunk, addig nem lesz változás és nem fogjuk ki a szelet ezekből a hamis vitorlákból.
Higadt kultúrált hangnemben kell elítélni az ilyen és ehhez hasonló nyilatkozatokat, mert attól, hogy kiabálunk nem leszünk magabiztosabbak, sőt!
Mit értek el a nagy liberálisnak mondott, kissebbségbarát politikai celebek ezekkel a kirohanásokkal?
Csupán azt, hogy a Jobbik ismét a médiában szerepelt és eljutatta a politikai nézeteit az őt töretlenül követő szavazótáborához. Hozzáteszem: teljesen ingyen, hathatós baloldali, liberális segítséggel!
Hiszen a Jobbik ellen nem lehet szavazni, más pártra természetesen igen, de attól a Jobbik szavazói nem lesznek kevesebben.
"Németországban a zsidókat öltözékükön, igazolványaikban stb. megkülönböztető jelvény viselésére kötelezték, ez a jelvény a középkori minták nyomán kialakított hatágú sárga-a későbbi hivatalos magyar kifejezéssé kanárisárga" - csillag volt, a csillagban gót betus Jude, „zsidó" Felirattal. Ezt a jelvényt a német uralom alá jutott területeken mindenütt már 1939. november 23. óta viselnie kellett minden zsidónak, kisgyermekeknek is, a mellkas bal oldalán, minden ruhadarabon. (Magyarországon, ahol 1944. április 5-étol kezdve írták elő a sárga csillagot, elhagyták belőle a feliratot.){..}"
forrás:MAZSIHISZ
Gratulálok tisztelt politikus celebek!
Schmuck, Újhelyi, a komplett Gyurcsányista DK és persze a bulvár, dísz-zsidó Dániel Péter.


Az elszomorító az egészben az, hogy a röhejes tiltakozásuk kontraproduktivitását pontosan tudták ezek az emberek, amikor puszta szereplési vágytól fütve belementek ebbe a nevetséges színjátékba. Őket nem érdekli az emberi méltóság, sőt zsidó barátaik feltépett sebei sem, ezeket az embereket csak és kizárólag a saját politikai és gazdasági túlélésük érdekel.

Baloldal 2012  - Magyarország!

Csépányi Balázs

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tereb (146) Gasztronómia (539) Autómánia (61) Titkok és talányok (12) Vetítő (30) Nézőpont (1) Életmód (1) Gazdaság (710) Történelem (18) Flag gondolja (36) Rejtőzködő magyarország (168) Tv fotel (65) Heti lámpás (314) Egészség (50) Alámerült atlantiszom (142) Jobbegyenes (2805) Mondom a magamét (7616) Kultúra (9) Emberi kapcsolatok (36) Mozi világ (440) Sport (729) Nagyvilág (1310) Szépségápolás (15) Irodalmi kávéház (537) Politika (1582) Belföld (11) Mozaik (83)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>