Ma 2024 június 16. Jusztin napja van. Holnap Laura, Alida napja lesz.
A kis Greta beszólt Magyarországnak

A kis Greta beszólt Magyarországnak

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Elég legyen, kicsilány...

Működik a Soros-gépezet.

Újabb ékes bizonyíték érkezett arról, hogy Sorosék médiagépezete teljes gázon, minden felületen pörög.

A Politico arról közölt cikket, hogy a magyarországi közmédia bizonyos témákat – mint a migráció, az európai terror, Brüsszel, egyházi ügyek és Greta Thunberg – csak „engedéllyel” dolgozhat fel, előzetes hozzájárulást kérve avagy vázlatos cikket továbbküldve szerkesztőknek.

És itt ne is kössünk bele abba, hogy van-e olyan médium, amelyben (fő)szerkesztői hozzájárulás nélkül történhet bármilyen megjelenés…

Az MTVA a cikkre reagálva közleményt adott ki, miszerint „a magát független hírforrásként hirdető Politico magyar újságírója egy cikket közölt a mai napon, amelyben a Magyar Távirati Iroda szerkesztőségi elvét firtatja, cenzúrát kiált egy hozzájuk eljutott belső levelezésre hivatkozva…

A közmédia a BBC szerkesztői és hírszerkesztési alapelveit követi. Azzal, hogy minket támadnak, általában ezeket az elveket támadják.”

Természetesen a Soros-gépezet fogaskerekei olajozottan működtek és Greta Thunberghez is eljutottak a hírek. Naná, hogy a kis klímaaktivista (PR-osai) is megszólalt(ak) az ügyben.

A következőket tette közzé a Twitteren:

 

„Ilyen listáknak nem lenne szabad léteznie. De mivel léteznek, azt hiszem, büszke vagyok, hogy rajta lehetek… Ez mutatja a demokrácia fontosságát. A sajtó szabadsága nem vita tárgya.”

A kör bezárult. Van még kérdés?

Csépányi Balázs

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Irodalmi kávéház (537) Autómánia (61) Mondom a magamét (7652) Gasztronómia (539) Történelem (18) Tv fotel (65) Sport (729) Tereb (146) Vetítő (30) Jobbegyenes (2813) Rejtőzködő magyarország (168) Titkok és talányok (12) Életmód (1) Heti lámpás (319) Nézőpont (1) Kultúra (9) Flag gondolja (36) Nagyvilág (1310) Mozi világ (440) Gazdaság (711) Alámerült atlantiszom (142) Mozaik (83) Egészség (50) Szépségápolás (15) Emberi kapcsolatok (36) Belföld (11) Politika (1582)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>