Ma 2022 szeptember 24. Gellért, Mercédesz napja van. Holnap Eufrozina, Kende napja lesz.
Fekete-Győr hazafiasságból megbukott

Fekete-Győr hazafiasságból megbukott

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Ennyit jelent számára Magyarország. Felháborító!

A Momentum elnöke a Magyar Narancsban csillogtatta hazafiságát:

"A 21. századi fiatalok a szabadságot szeretik, miközben a Fidesz sötét középkori, feudális rendszert épített. Az Y és a Z generáció tagjaiban sokkal erősebb a vállalkozószellem, mint felmenőinkben, ha valami nem tetszik nekünk, könnyen odébb költözünk néhány határral. (...)"

Ha eddig voltak is kétségeink afelől, hogy Fekete-Győr számára Magyarország csupán csak egy ország a sok közül, akkor most már biztosak lehetünk benne.

Hollik István a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a Facebook oldalán frappáns választ adott a pártelnöknek:

"Fekete-Győr András, a haza nem piaci szolgáltatás, ami ha nem tetszik másikra cseréled néhány határral odébb. Az a liberális politika ami azt mondja, hogy ha nem tetszik valami akkor állj tovább, az a politika, ami előbb támogat egy román liberálist, mint egy erdélyi magyart, az egyet jelent Magyarország tudatos gyengítésével. J. F. Kennedy amerikai elnök egyik beszédében azt mondta, hogy ne azt kérdezd, hogy mit tud érted tenni a hazád, hanem azt, hogy te mit tudsz tenni a hazádért. Az USA története a legjobb bizonyíték arra, hogy egy ország csak akkor lehet sikeres, ha polgárai büszkék, nemzeti identitásuk erős és felelősséget vállalnak hazájuk iránt. Mi így szeretnénk építeni Magyarországot. A Momentum nagyon másképp. Nem baj, legalább tudjuk hányadán állunk a Momentummal. Nekünk továbbra is Magyarország az első!"

Tiszta, világos üzenet.

Kormányunk építi az országot, a nOlimpiás Fekete Győrék pedig lebontanának mindent, amit ez a "sötét középkor" felépít.

Ha meg ez nem megy, akkor felszállnak a liberális vonatra és egy állomással odébb mennek, mint ahogy ezt a nagy spekuláns egyetemének egy része is tette.

Csépányi Balázs

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mozi világ (440) Tereb (142) Kultúra (6) Rejtőzködő magyarország (168) Sport (729) Politika (1581) Belföld (8) Történelem (15) Gasztronómia (539) Mozaik (83) Szépségápolás (15) Alámerült atlantiszom (142) Emberi kapcsolatok (36) Egészség (50) Autómánia (61) Flag gondolja (33) Mondom a magamét (6330) Heti lámpás (260) Vetítő (30) Életmód (1) Irodalmi kávéház (513) Jobbegyenes (2424) Tv fotel (65) Nagyvilág (1464) Gazdaság (667) Titkok és talányok (12)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>