Ma 2019 március 23. Emőke napja van. Holnap Gábor, Karina napja lesz.
Horn Gábor cirkuszi babérokra tör

Horn Gábor cirkuszi babérokra tör

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Új bohóc a láthatáron.

Horn Gábor, az SZDSZ egykori prominense, a Republikon Alapítvány elnöke, a ballibek udvari elemzője az ]]>ATV Egyenes beszéd c]]>ímű műsorának volt a vendége, ahol ismét bebizonyította, hogy nem volt véletlen, hogy pártja az SZDSZ a történelem szemétdombjára került.

A következőket bírta mondani:

„Szerintem ez egy igaz állítás – ezen szoktam saját barátaimmal is vitatkozni –, hogy Orbán és a Fidesz nem antiszemita. [...] De kőkeményen rasszisták.”

A feledhetetlen zenebohóc Eötvös Gábor méltán híres száma volt, az ugynevezett Van másik... - szám, amelyben Eötvöstől rendre elvették a hangszerét, de ő újra és újra elővett helyette egy másik, immár kisebb hangszert a kabátja alól, ugyanis mindig volt nála egy másik.

Nos Horn is lassan felléphetne egy valami hasonló számmal.

Az antiszemitizmus vádja besült, hiszen maga Benjamin Netanjau az izraeli miniszterelnök]]> állt ki hazánk mellett ]]>ebben a témában, így Gábor előhuzott a kabátjából egy másik hazug, gyűlölet-kártyát a rasszizmust, ami szintén kamu. Úgyhogy Horn Gábor kezdhet kutakodni a zsebeiben valami új "hangszer" után.

De egy biztos, ha majd a politikusi pályája után az elemzői is zátonyra fut a cirkusz tárt karokkal fogja várni, csak egy kócos paróka és egy piros orr kell hozzá.

 

Csépányi Balázs - ]]>www.magyaridok.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Heti lámpás (199) Tereb (125) Alámerült atlantiszom (142) Rejtőzködő magyarország (171) Mozi világ (440) Mozaik (6) Sport (727) Nagyvilág (1300) Kultúra (3) Politika (1571) Szépségápolás (15) Emberi kapcsolatok (36) Jobbegyenes (1487) Belföld (5) Autómánia (61) Tv fotel (65) Egészség (50) Irodalmi kávéház (454) Flag gondolja (32) Mondom a magamét (3440) Történelem (3) Gasztronómia (539) Vetítő (37) Életmód (1) Gazdaság (603)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>