Ma 2024 április 15. Anasztázia, Tas napja van. Holnap Csongor napja lesz.
58a07cc221d734ef53aa6fae4cef164c.jpg

Befejezetlen levél

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

A hatodik napon…pedig, a teremtés művének koronájaként, megteremtette az embert „az Ő képére, Isten képére teremté őt, férfiúvá és asszonnyá teremté őket" (1Móz 1:27). „És látá Isten, hogy minden, amit teremtett vala, ímé, igen jó." (1Móz 1:31)

1.nap

Kedvesem!

Amióta megismertelek nem tudom elképzelni az életemet nélküled. A szemed olyan, mint az Északi Tenger Flandriánál. A hiányod hatalmas, mindent felemésztő fájdalom nekem. Nagyon rossz, hogy nem találkozhatunk, és csak távolról csodálhatlak. Vágyom a csókjaidra és az ölelésedre. Azt hiszem szerelmes vagyok beléd. Remélem Te is hasonlóan érzel.

Hiányzol, B.

{…}

Egyetlenem!

Köszönöm csodás leveledet. Én is így érzek. Mindennap rád gondolok és arra a csodás napra amikor végre a tiéd lehetek. Minden gondolatom Te vagy, veled fekszem és veled ébredek. Az élet meg fog jutalmazni minket azért, mert ilyen türelmesek vagyunk.

Csókollak, X

2.nap

Szerelmem!

Tudod nem gondoltam volna, hogy ilyen távolságból bele lehet valakibe szeretni. Nagyon magányosnak érzem magam, mióta vagy nekem. Addig az egyedüllét elviselhetőbb volt, amíg nem ismertelek meg. Most már nagyon nehéz kivárnom a találkozásunk pillanatát. Most már biztosan állíthatom, hogy szeretlek. Nagyon régen éreztem hasonlót…

Hiányzol, B.

{…}

Édesem!

Mindig boldoggá tesz a leveled. Ilyenkor közelebb érezlek magamhoz. Tudom nagy a távolság, de már nem kell sokat várnunk. Számomra is hihetetlennek tűnik, hogy így szinte ismeretlenül egymásba tudtunk szeretni. Tegnap este is úgy aludtam el, hogy elképzeltem a találkozásunkat… Leírhatatlan érzés kerített a hatalmába… Bevallom, el is szégyelltem magamat.

Szeretlek, X

3.nap

Drága Szerelmem!

Ismét eltelt egy nap, közelebb kerültünk a találkozásunk időpontjához. …nekem is szexuális álmaim vannak veled kapcsolatban. Őrülten kívánlak. Lassan minden éjszaka rólad álmodom … és reggel mindig egyedül ébredem fel, verejtékben úszva a hideg szobában. Már nagyon nehéz. Kérlek Te is írd le milyen gondolataid vannak velem kapcsolatban.

Szeretlek, B.

{…}

Édes Szerelmem!

Nagyon hiányzol. Nem akartam neked ezekről az intim dolgokról beszélni. Igen. Annyira szeretlek és kívánlak, hogy minden éjszaka a párna sarkát harapdálom. Most jön ki rajtam a több évi egyedüllét és Te felébresztetted bennem a szunnyadó Nőt. Sokszor elképzeltem, hogy milyen lesz veled szeretkezni… nagyon jó és izgalmas gondolatok voltak ezek.

Csókollak, X.

4.nap

Egyetlen szerelmem!

Arra szeretnélek megkérni, hogy ha megoldható küldj magadról egy fényképet, hogy legalább ilyen módon láthassalak. Szeretlek és ez nem csak puszta közhely. A több év magány után Te vagy a reménysugár az életemben. Nagyon nehéz nekem kivárni azt a bizonyos napot, amikor végre találkozhatunk.

Nagyon Szeretlek, B.

{…}

Édes Szerelmem!

Már küldtem is a fotót. Egy nyári felvételt küldtem, még egy kicsit rövidebb a hajam és azóta fogytam pár kilót… Te is hiányzol nekem. Annyira édes vagy, izgalmas és férfias. Néha egy kicsit el is bizonytalanodom, hogy elég jó leszek e számodra. Olyanok vagyunk, mint egy 17-18 századi leányregény zsánerfigurái… levelezünk, és közben epekedünk egymás után. De már nem kell sokáig várni.

Szeretlek, X.

5.nap

Egyetlen Szerelmem!

Köszönöm a képed, gyönyörű vagy! Soha nem kell elbizonytalanodnod, mert örülten szerelmes vagyok beléd. Annyira szép vagy. Köszönöm, hogy azt írtad, hogy férfias vagyok. Nagyon jól esett. Tartozom egy vallomással. Tegnap olyan gyönyörű voltál a műszakod után… Meglestelek. Alig tudtam megállni, hogy ne öleljelek és csókoljalak meg. De tudom, hogy nem lehet. Ebbe bele őrülök. Már itt vagyok a városban. Már csak 6+1 nap! Itt maradok. …nagyon nehéz! Egyre nehezebben bírom a szinte reménytelen helyzetünket elviselni.

Szeretlek, B.

{…}

Édes Szerelmem!

…ide utaztál hozzám? Tudod, hogy ez meggondolatlanság volt tőled. Így mindent kockára teszel. Ki kell bírnod, erősnek kell lenned. Tudod, hogy én is szeretlek. Légy türelmes…

Hiányzol, X.

6.nap

{…}

Újsághír – Hajnali 6 órakor egy fiatal férfi ugrott a 6-os metro elé, egyenlőre, tisztázatlan körülmények között a 16. és a 66. utca között. Nem találtak nála okmányokat, csak egy gyűrött nyári fényképet egy rövid barna hajú nőröl és néhány sort egy befejezetlen levélből…

{…}

Drágám!

... Merre jársz?

Várni foglak Örökre!

Szeretlek,  X.
 

Csépányi Balázs

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mozi világ (440) Gasztronómia (539) Történelem (18) Mondom a magamét (7536) Nézőpont (1) Mozaik (83) Flag gondolja (36) Emberi kapcsolatok (36) Vetítő (30) Tv fotel (65) Heti lámpás (312) Alámerült atlantiszom (142) Autómánia (61) Gazdaság (704) Jobbegyenes (2786) Tereb (146) Irodalmi kávéház (537) Nagyvilág (1310) Szépségápolás (15) Belföld (10) Sport (729) Egészség (50) Titkok és talányok (12) Kultúra (7) Életmód (1) Politika (1582) Rejtőzködő magyarország (168)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>