Ma 2019 augusztus 20. István napja van. Holnap Sámuel, Hajna napja lesz.
Felmentő sereg május 26-án: Orbán és a magyarok

Felmentő sereg május 26-án: Orbán és a magyarok

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Együtt győzni fogunk!

Óriási taps kísérte a Századvég Alapítvány Európa Választ című mai konferenciáján Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes Buda 1541-es elestét is idéző felszólalását, amelyben rámutatott, „Brüsszelnek fel kellene hagynia azzal, hogy elmagyarázza nekünk, milyen is az iszlámmal való együttélés, mivel mi magyarok már soha többé nem hagyjuk, hogy az 1541-es mintára újra eleshessen Buda.”

A konferencia résztvevőinek azonban nemcsak ez az érzelemdús semjéni megállapítás dobogtatta meg a szívét, hanem az a fajsúlyos tudásanyag is, amelyet a Századvég Alapítvány az Unió 28 országára kiterjedő kutatásának eredményeként osztott meg a résztvevőkkel.

A legfontosabb megállapítás, ami bíztató előjel a május 26-iki választások elé, hogy a nyugati választók döntő többsége elégedetlen jelenlegi életkörülményeivel. Azt gondolják, hogy gyerekeik, unokáik rosszabbul fognak élni, mint ők élnek most. A legpesszimistábbak a franciák, ahol Macron elnök a kényelmes társbérletet igyekszik biztosítani a bevándorlóknak s erre akarja kényszeríteni az Unió minden államát. A franciák 85 százalékban gondolják úgy, hogy az utánuk jövő generációk rosszabbul fognak élni, mint ők jelenleg. Majd következnek az osztrákok (84), majd az olaszok (83). A legbizakodóbbak a balti államok, a lettek és litvánok (55-55). Mi magyarok 40 százalékon állunk, míg a lengyelek 37-en. A V4-ek lakosságának pedig több, mint fele azt mondja, jobban vagy legalább ugyanúgy fog élni a jövőben, mint jelenleg.

A kutatás rendkívül érdekes részadatainak mindenképpen ez az összefoglaló a legbiztatóbb része. Az a rész, amelynek kialakításában a magyar miniszterelnöknek elévülhetetlen érdemei vannak. Nemcsak azzal, hogy világossá tette a magyarok számára, milyen hatalmas veszedelem lenne a migránsok beengedése, a 150 év után ismételt iszlamizáció Magyarországon, de az uniós elit liberális mainstream politikájával szemben Orbán felnyitotta az európai emberek szemét is. A liberális véleményterrorral szemben rá tudta döbbenteni az európai embereket, hogy a választásokon jelentős változásokat lehet elérni az Európai Unióban. Jó irányba lehet fordítani a közösség szekerének rúdját. Ez a munka látszik beérni a nagyon mélyreható közvéleménykutatási eredményekben.

Nem véletlenül mondta Orbán Viktorról Trump amerikai elnök, hogy „Sok ember szerint a helyes dolgot tette a migrációval kapcsolatban”. Trump kiemelte, hogy „Orbán Viktor rendkívül jó munkát végzett nagyon sok tekintetben. Európa-szerte nagyon tisztelik.

G. Fodor Gábor, a Századvég elnöke nem véletlenül mondta a konferencián, hogy az önfeladás szélén álló Európa számára a nemzeti és a birodalmi állammodell küzdelme közepette most létkérdés, hogy megérkezzenek a felmentő seregek. A jelenlegi Európa ugyanis meghajolt a liberalizmus gerjesztette migráció előtt s feladta a nemzeti érdekeket, a keresztény kultúrát és az önvédelemhez való jogot is.

A felmentő sereget pedig – Orbán Viktor vezetésével – a magyarok jelenthetik, amellyel nemcsak Budát lehet megvédeni újból az iszlamizációtól, hanem Európát is.

Horváth K. József - ]]>https://leander.blogstar.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mondom a magamét (3844) Heti lámpás (210) Egészség (50) Sport (728) Emberi kapcsolatok (36) Rejtőzködő magyarország (171) Nagyvilág (1388) Mozaik (6) Kultúra (4) Gazdaság (620) Politika (1571) Vetítő (37) Szépségápolás (15) Alámerült atlantiszom (142) Autómánia (61) Gasztronómia (539) Mozi világ (440) Tereb (133) Belföld (5) Flag gondolja (33) Jobbegyenes (1575) Életmód (1) Tv fotel (65) Irodalmi kávéház (468) Történelem (6)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>