Ma 2020 június 05. Fatime napja van. Holnap Norbert, Cintia napja lesz.
Budapest „megmentője”: Soros György

Budapest „megmentője”: Soros György

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Gyuri bácsi a Városházán!

Karácsony Gergely Facebook-oldalán közölte a jó hírt, miszerint Soros György „egymillió eurót adományoz Budapestnek a koronavírus elleni védekezéshez”.

Persze, szokták mondani, hogy ajándék lónak ne nézd a fogát és mindenképpen örülünk, hogy az adománynak köszönhetően a fővárosi egészségügyi ellátás ki lesz segítve (elvileg). DE!

Érdekes tény, hogy a liberálisok mecénása azt az egymillió eurót Karácsony Gergelynek adta. Nem Magyarországnak, nem a magyar kórházaknak, nem a magyar egészségügyben dolgozóknak, nem az önkormányzatoknak, hanem csak és kizárólag Budapestnek.

Emellett további figyelemreméltó rész, ahol a főpolgármester ezt írja: „nagy könnyebbséget jelent az adomány, mert a fővárosnak és a kerületeknek is jelentősen csökkennek a bevételei, miközben nyilvánvalóan többet költünk, van olyan kerület, ahol megsokszorozta a polgármester a szociális juttatásokat”.

A kerületekben a polgármesterek nem csak a szociális juttatásokat, hanem a saját, helyetteseik és képviselőik fizetését is jócskán megsokszorozták. Persze a spórolás máshogy történik, a tömegközlekedési eszközök mától ritkábban járnak (had tömörüljenek fel az emberek), továbbra is fizetünk a parkolásért, nem számít, hogy biztonságosabb körülmények között utazhatnál a munkahelyedre – koronavírus ide vagy oda, a zöld Budapest és a fák fontosabbak!

]]>https://conservativeshot.blogstar.hu/]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mozaik (83) Belföld (5) Gasztronómia (539) Szépségápolás (15) Emberi kapcsolatok (36) Vetítő (37) Autómánia (61) Gazdaság (651) Sport (729) Mozi világ (440) Tereb (140) Tv fotel (65) Életmód (1) Kultúra (6) Történelem (14) Alámerült atlantiszom (142) Flag gondolja (33) Egészség (50) Mondom a magamét (4569) Heti lámpás (240) Irodalmi kávéház (486) Jobbegyenes (1771) Nagyvilág (1450) Titkok és talányok (12) Politika (1571) Rejtőzködő magyarország (171)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>