Ma 2024 május 19. Ivó, Milán napja van. Holnap Bernát, Felícia napja lesz.
4b1c59c7728e2b1cb65f6cb20aaf5cf9.jpg

Meddig tűrjük még?!

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Parti Nagy Lajos Szűz Máriát gyalázza, Megyesi Gusztáv turulpecsenyézik, a Hócipő (Farkasházy) "cigányorbánozik" -  és még az álszent, képmutató liberálisok Bayert rasszistázzák! Magyarországon a polgári szabadságjogok a béka segge alatt vannak a Freedom House legfrissebb jelentése szerint.

Tipikus liberális attitűd tanui lehetünk. A kettős mérce ismét tombol Magyarországon. A gyilkosok kiáltanak gyilkost, a tolvajok tolvajt és a rasszisták rasszistáznak. Elképesztő! Egy jobboldali publicistát meghurcolnak, pellengérre tesznek és virtuálisan máglyára vetnek egy szándékosan félremagyarázott mondata miatt. Miközben a baloldalon őrjöngve tombol a gyűlölet és a gyalázkodás. Legféltettebb értékeinket, identitásunkat, magyarságunkat , hitünket támadják sorozatosan ezek a magukat értelmiséginek tartó gazemberek.

Parti Nagy Lajos az Élet és Irodalom hasábjain jeletkezett a közelmúltban egy végtelenül gusztustalan sorozattal, Magyar mesék címmel. Álljon itt a Karácsonyt megelőző "ünnepi" írásából pár gondolat:

{...}otthunszülést a legnagyobb jóakarattal se akarunk látni. Tán hijhatnők a mentőköt, indítványozta Gáspár, s már organizálta es a mobilján. Azok meg jöttek nagy nénóval, penig hihették vón, hogy valaki hülyéskedik a Schmitt Pál nevivel. Menjünk méltóságval, mondotta Orbán Viktor, itt reank nincsen szükség. Békesség a jóakaratú embereknek, áldotta meg a gőzölgő pásztorokat Semjén Zsolt, azzal integetve visszahátráltak az ország házába, bécsukták a nagykaput kulcsra. A mentősök megmonták a köztévének es, a babakocsi marad, de az elkövető bégyöhet, ha ű az apa. Na, akkó vót kis csönd, azután a mentőbül fölharsant eggy erős sírás. A pásztorok szípkották bé a forralt borocska gőzit, nékik csóvállotta a Szentkorona az üstökit, kész halivúd vót, mint az Isten országába. Kis dulakodás ugyan támadott közöttük, hogy mit danoljanak, de azután elfútták mindkettőt, Mennyből az angyal, jókedvvel bőséggel, balsors akit régen tép lejövelt hezzátok, satöbbi.{...}

Ugye kedves olvasóim felemelő érzés ezek a cinikus, elvetemült, papirra vetésre is méltatlan sorokat olvasni? Érdemes egyébként elolvasni a sorozat minden darabját, mert válogatott gusztustalanságok, magyar gyalázások kimeríthetetlen tárháza az egész cikkfolyam.
- Parti Nagy Lajos - végeztem veled! Nem mintha ez téged nagyon fejbevágna, de a lelkemet mindenesetre megnyugtatja.

Lépjünk tovább. Megyesi Gusztáv, szintén az ÉS-publicistája, régi motoros a szakmában. Egyébként tanárom volt az egyetemen, így elég jól ismerem. A Népszabadság (hol máshol?) hasábjain publikálta még tavaly októberben a Turulpecsenye című örökbecsű, talán glosszának szánt förmedvényét. Elképesztő, vérlázító gondolatok egész sorát tartalmazza ez a cikk. A saját nemzetének a sárba tiprásától sem retten vissza ez az ember, egy kis koloncért, és fültővakargatásért.

{...}A turulmadár húsa úgy jó, ha pár napig pihentetjük, majd szárazon megtisztítjuk a tollazatától, feldaraboljuk, a belső részeit kiszedjük, zsírzóját kivágjuk, kívül-belül besózzuk, megborsozzuk, a mellét és a combokat szalonnával sűrűn megtűzdeljük, a hasüreget megdörzsöljük majoránnával, végül mérsékelt tűzön, gyakorta meglocsolva, aranypirosra, ropogósra sütjük. Pirított burgonyával, csipke- vagy áfonyadzsemmel, Cumberland-mártással tálaljuk.

Ez a nem túl bonyolult recept Emese anyánk álmában hangzott el Öndebelia vezér anyjának, tehát Emese anyánk nagyanyjának a szájából, mintegy jelezve, hogy a turul jelentősége nemcsak abban áll, hogy meghágva Emese anyánkat, annak ágyékából dicső királyok, és mint látjuk, dicső fejedelmek sarjadjanak, továbbá, hogy utat mutasson eleinknek, merre, mely kövér legelők és halakban dús folyók irányába vegyék útjukat, hogy végül hazára leljenek, hanem hogy midőn a magyar már végképp nélkülöz, fölajánlja magát, hiszen a szimbólumoknak is csak addig van értelmük és létjogosultságuk, amíg legalább néhanapján van mit enni.{...}

Tanár Úr kérem! Ez lenne az újságírói etika? Akkor köszönöm, én nem kérek belőle. Önnel is végeztem egyszer és mindenkorra!

Végül itt van nekünk a raccsoló, sejp pojáca, a humor nagymestere, a Heti hetes bonvivánja: "Fajkasházy" Tivadar, a népszerű Teddy!
A Hócipő című szennylap eheti promóciójára vessünk egy röpke pillantást:

...és még Bayer a rasszista. Nyíltan cigányozzák a Miniszterelnököt egy retusált, photoshop-os képpel. Itt mindent meg lehet tenni. Nincs pardon - hat a Ron Werberi gyűlöletkampány! Egyébként mindent elárul a lap színvonaláról az, hogy kik publikálnak benne:
A már említett Megyesi Gusztáv, a vérbalos fusztrált Kéri László, aki egy forintért az édesanyjával is közelebbről megismerkedne, a tolvaj Bakács Tibor Settenkedő, na és a drogos Para-Kovács Imre. Szép társaság nem mondom!
Veletek is végeztem! Az én lelkiismeretm tiszta!
Gondolkodjunk már el egy kicsit azon, hogy meddig tűrjük még ezt a gyülölködést?
2-/3-ad birtokában sem lehet semmit tenni?
Eljött az idő!

Sajnálom, ha ingerülten fogalmaztam...

ti-bi-da-bo - Flag Polgári Műjhely

Tisztelt Olvasóink! Fel szeretném hívni a figyelmüket arra, hogy Ingerülten című rovatunkban a nyugalom és a jó érzés felkavarására alkalmas megfogalmazások jelenhetnek meg. Olyan gondolatok, amelyek az írásban érintett személyekre nézve sértőek, megalázóak lehetnek. Ezt a dühöngő rovatot, azért hoztuk létre, hogy az indulatok levezetéseként, egyfajta villámhárítóként szolgáljon. Elnézést kérünk előre is mindazoktól, akik sértőnek, megbotronkoztatónak tartják  az Ingerülten rovat írásait.
 


HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Alámerült atlantiszom (142) Jobbegyenes (2804) Mozi világ (440) Titkok és talányok (12) Nézőpont (1) Emberi kapcsolatok (36) Flag gondolja (36) Belföld (11) Történelem (18) Egészség (50) Mondom a magamét (7608) Mozaik (83) Gasztronómia (539) Tereb (146) Irodalmi kávéház (537) Heti lámpás (313) Kultúra (9) Rejtőzködő magyarország (168) Vetítő (30) Politika (1582) Gazdaság (709) Tv fotel (65) Szépségápolás (15) Autómánia (61) Életmód (1) Sport (729) Nagyvilág (1310)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>