Ma 2024 április 15. Anasztázia, Tas napja van. Holnap Csongor napja lesz.
079eb704fd9357ea395aec38af65f50e.jpg

Magyarul, avagy Baló és a gőzölgő tehénszar

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Az RTL-Klub hosszú-hosszú keresgélés után, végül megtalálta azt az embert, akinek a kezében az ostor is úgy áll, mintha szelíd simogatásra készülne vele. Ez az ember pedig nem más, mint a jó öreg Baló György.

A kádári langymeleg, puha diktatúra szolgalelkű média-munkása ismét a régi fényében tündököl. A csatorna elképesztően alacsony színvonalú, fröcskölődő, személyeskedő híradója mellé kellett egy háttérműsor, ezt kapta meg hősünk.

A beszélgetős Baló-Show egy „C” kategóriás akciófilm és egy Való Világos dugás között kapott műsoridőt.

Ez ám a nagy karrier!

Az egykor Pulitzer-díjról álmodozó újságíró könnyes szemmel „konferálja fel” napról –napra, estéről- estére a Bele Való Világ féleszű műsorvezetőjét, VV Auréliót, hiszen az igazi nézettséget, illetve a mostanában oly sokat emlegetett reklámbevételt nem a behízelgő modorú, dögunalmas egykori sztár újságíró fogja produkálni, hanem a faszával helikopterező ex-villalakó.

A mi Gyurink pedig megmarad egy pimasz, kis szőrös - reklámadó ellen életre hívott - piaci légynek, aki remekül ellavíroz a gőzölgő tehénszar és a friss disznó trágya között.

Hiszen ma már sokkal jobban érdekli őt a pénz, mint a Pulitzer-díj.  Azt sem bánja, hogy most a szokottnál is mélyebbre kell érte nyúlni a forró, gőzölgő ürülékbe.

ti-bi-da-bo - Flag Polgári Műhely

Fel szeretném hívni a figyelmüket arra, hogy Ingerülten című rovatunkban a nyugalom és a jó ízlés felkavarására alkalmas megfogalmazások jelenhetnek meg. Olyan gondolatok, amelyek az írásban érintett személyekre nézve sértőek, durvák, megalázóak lehetnek.
Ezt a dühöngő rovatot, azért hoztuk létre, hogy az indulatok levezetéseként, egyfajta villámhárítóként szolgáljon. Elnézést kérünk előre is mindazoktól, akik sértőnek, megbotránkoztatónak tartják  az Ingerülten rovat írásait.

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>]]>
]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Történelem (18) Tv fotel (65) Gasztronómia (539) Titkok és talányok (12) Életmód (1) Jobbegyenes (2786) Kultúra (7) Nagyvilág (1310) Alámerült atlantiszom (142) Vetítő (30) Mozi világ (440) Sport (729) Mozaik (83) Autómánia (61) Szépségápolás (15) Nézőpont (1) Rejtőzködő magyarország (168) Mondom a magamét (7536) Tereb (146) Emberi kapcsolatok (36) Gazdaság (704) Irodalmi kávéház (537) Heti lámpás (312) Belföld (10) Politika (1582) Flag gondolja (36) Egészség (50)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>