Ma 2024 június 18. Arnold, Levente napja van. Holnap Gyárfás napja lesz.
244dd7d4fca755fb0ce491f6d4bde43d.jpg

Vadócz Krisztián Álomesküvője - Képekkel!

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Vadócz Krisztián válogatott labdarúgó és topmodell kedvese, Vadócz-Bajner Dóra egy csodálatos álomesküvőn mondták ki egymásnak a boldogító igent a páratlan szépségű Szent István-bazilikában.

A spanyol első osztályban szereplő Osasuna játékosa tavaly kérte meg kedvese kezét, és még azon a héten meg is tartották polgári esküvőjüket. A fiatal pár elhatározása volt, hogy egy évre rá a Szent István-bazilika oltára előtt, templomban is örök hűséget fogadnak egymásnak.

A több mint százhatvan vendég lélegzetvisszafojtva figyelte Dórát, amint meseszép, Náray Tamás divattervező által megálmodott ruhájában kecsesen vonult végig a Bazilikában. Párja, Krisztián eközben – szintén hófehér Náray-költeményben – az oltár előtt várta kedvesét. Az egyházi szertartást követően az ifjú pár kivonulása sem volt mindennapi, ugyanis Edvin Marton Emmy-díjas hegedűvirtuóz, az 1697-ből származó, világhírű Antonio Stradivarius hegedűn játszotta el az Ave Mariát.

 

A csoda a New York Palota – Boscolo Hotelban folytatódott, ahol a Vadócz házaspárt meghitt hangulatban, egy exkluzív vacsorán ünnepelte a násznép.

Az önfeledt szórakozáshoz a meghívott díszvendégek is hozzájárultak, ugyanis az este folyamán az X-factor győztese Vastag Csaba, továbbá a művészházaspár, Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán is színvonalas műsorral köszöntötte az ifjú párt. Dóra és Krisztián első közös tánca alatt aztán felcsendült a Titanic romantikus filmzenéje Edvin Marton előadásában, amely egyben a hajnalig tartó party kezdetét is jelentette, amelynek hangulatfelelőse a méltán népszerű Hamvai P.G. volt.

A vendégeknek továbbá igazi kulináris élvezetekben lehetett részük, a vörösboros szarvaspörkölttől a libamájon át, egészen a roston pisztrángig mindenki megtalálta a kedvére valót. A különlegességek és ételcsodák csak úgy sorakoztak, hiszen a gyümölcsvár vagy a csokiszökőkút, valamint a Le Meridien cukrászmesterének virágokkal díszített négyemeletes esküvői tortája megkoronázta a különleges estét.

Megaphone TM Média -  a Flag Polgári Magazin médiapartnere

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tv fotel (65) Irodalmi kávéház (537) Szépségápolás (15) Tereb (146) Belföld (11) Történelem (18) Flag gondolja (36) Jobbegyenes (2815) Egészség (50) Heti lámpás (319) Autómánia (61) Mondom a magamét (7657) Mozi világ (440) Sport (729) Nézőpont (1) Mozaik (83) Gasztronómia (539) Életmód (1) Nagyvilág (1310) Politika (1582) Emberi kapcsolatok (36) Titkok és talányok (12) Rejtőzködő magyarország (168) Gazdaság (711) Alámerült atlantiszom (142) Vetítő (30) Kultúra (9)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>