Ma 2024 április 19. Emma napja van. Holnap Tivadar napja lesz.
0f0d424a0fd84c31c5357f3001b81c33.jpg

Top sztori - Együtt a két válogatott keret

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Ma délben Telkiben találkoztak a svédek és a moldávok elleni Eb-selejtezőkre készülő A-válogatott, valamint a walesiek és a bosnyákok elleni selejtezők előtt álló olimpiai válogatott játékosai.

A délutáni edzés előtt a futballisták a sajtó rendelkezésére álltak, a média részéről hatalmas volt az érdeklődés a csapatok és a soron következő összecsapások iránt.

 

Az A-válogatott keretéből néhányan - igazoltan - késtek ugyan a találkozóról, de a délután 5 órakor kezdődő edzésre egy játékos híján mindenki Egervári Sándor szövetségi kapitány rendelkezésére állt. Az egyedüli hiányzó a később befutó Szélesi Zoltán volt, ő ma még nem tudott együtt tréningezni a többiekkel. A keret tagjai közül mindenki egészséges, de Varga József izomfáradtság miatt óvatosságból kihagyta a gyakorlatokat, a debreceni középpályást a masszőrök vették kezelésbe.

Az edzés előtt a sajtó rendelkezésre álltak a futballisták, illetve Egervári Sándor szövetségi kapitány is (a szintén Telkiben készülő U21-es csapatból ugyanekkor Róth Antal szövetségi edző, Németh Krisztián és Kádár Tamás válaszoltak a kérdésekre), a selejtezők előtti óriási érdeklődést mi sem jelzi jobban, mint a Telkibe kilátogató újságírók száma: több tucatnyi médium munkatársai készítettek anyagokat a csapatok tagjaival.

 

Egervári Sándor az edzésen - a közös bemelegítés után - két részre osztotta a keret tagjait, más feladatokat kaptak azok, akik vasárnap még bajnokit játszottak, mint azok, akik szombaton léptek pályára klubcsapatukban. A hangulat kiváló volt a nap folyamán Telkiben, erre jellemző példa, hogy a tréning előtti megbeszélésen Egervári Sándor tiszteletbeli pro licences edzővé avatta dr. Szilágyi György csapatorvost, akit az angolok elleni barátságos meccsen a brit televíziósok szövetségi kapitánnyá "neveztek ki", a londoni mérkőzésen ugyanis folyamatosan őt vették a kamerákkal a kispadon, abban a hiszemben, hogy a szakvezetőről mutatnak képeket a nézőknek.

mlsz.hu, fourfourtwo.hu

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Jobbegyenes (2788) Egészség (50) Flag gondolja (36) Tv fotel (65) Kultúra (7) Rejtőzködő magyarország (168) Szépségápolás (15) Autómánia (61) Mozi világ (440) Politika (1582) Heti lámpás (312) Történelem (18) Gazdaság (705) Gasztronómia (539) Titkok és talányok (12) Nézőpont (1) Belföld (10) Mozaik (83) Tereb (146) Vetítő (30) Alámerült atlantiszom (142) Életmód (1) Nagyvilág (1310) Mondom a magamét (7546) Irodalmi kávéház (537) Sport (729) Emberi kapcsolatok (36)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>