Ma 2023 június 04. Bulcsú napja van. Holnap Fatime napja lesz.
32db4a15c7b6ecb84e28bb0b2939de06.jpg

Tehetségkutató felfedezettjeivel mérkőzik a Ferencváros

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
A NIKE-ról
A beavertoni (Oregon állam) székhelyű NIKE, Inc. a világ vezető sportszergyártója. A Nike 100%-os tulajdonában lévő leányvállalatok között a legjelentősebbek: a Converse Inc. (sportcipők, -ruhák és -kiegészítők tervezése és forgalmazása), a Cole Haan (minőségi ruhák, valamint sportos cipők és kiegészítők tervezője és forgalmazója), az Umbro Ltd.(vezető nemzetközi futballmárka; a cég székhelye az Egyesült Királyságban található), a Hurley International LLC (cipők, ruhák és kiegészítők tervezése és forgalmazása extrém sportokhoz és fiatalok számára). További információk a ]]>www.nikebiz.com]]> weboldalon.
 
A (RED)™-ről és a (PRODUCT) RED™-ről
A (RED) elsődleges célkitűzése, hogy a Global Funddal együttműködve, figyelemfelhíváson és anyagi források előteremtésén keresztül bevonja a magánszektort az Afrikában terjedő AIDS elleni küzdelembe. Azok a cégek, amelyek termékein megjelenik a (PRODUCT)RED jelzés, az ezen termékekből származó bevételük vagy nyereségük jelentős részével segítik a Global Fundot az afrikai AIDS-ellenes programok finanszírozásában, mely során kiemelt figyelmet szentelnek a nők és gyermekek egészségére.
A jelenlegi partnerek: American Express (kizárólag az Egyesült Királyságban), Apple, Bugaboo, Converse, Gap, Emporio Armani, Hallmark, Dell és Starbucks. A (RED) 2006 tavaszi indulása óta 140 millió dollárt teremtett elő a Global Fund számára. Ezeket az forrásokat jelenleg Szváziföldön, Ruandában, Ghanában és Lesothóban használják fel. További információk a ]]>http://www.joinred.com/]]> weboldalon.

Az április óta zajló Most Wanted futball tehetségkutató legjobbjaival mérkőzik meg a Ferencváros újjáalakuló csapata, július 20-án (kedden) este 19.30-tól az Üllői úti Albert stadionban. 

A 17-22 év között focisták számára meghirdetett tehetségkutatóra mintegy 1200 futballista jelentkezett, akikből 640 játékost tesztelt le április és május folyamán az Egervári Sándor és dr. Mezey György vezette szakmai stab. A legjobbnak ítélt 30 mezőnyjátékos és 4 kapus egy profi edzőtáborban készülhetett a Fradi elleni megmérettetésre. A felcsúti Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémián négy héten keresztül, a legjobb edzőgárdával készültek a fiatal tehetségek. A kezdő csapatból minden héten voltak kiesők, akiket az edzők adott héten a leggyengébbnek ítéltek meg, így a Fradi ellen a legjobbnak ítélt elit alakulat, 16 játékos és 2 kapus lép majd pályára.

A Ferencváros játékosai is izgatottan várják a megmérettetést, hiszen az edzőtábor utáni első meccsüket játsszák majd hazai közönség előtt a Most Wanted csapata ellen. „Minden kezdeményezés fontos, ami a futball népszerűsítését segíti hazánkban” – mondta Prukner László a Ferencváros szakmai igazgatója. „Ez a mérkőzés is ezt a célt szolgálja, ezért a Ferencváros szívesen állt a kezdeményezés mellé. Bízunk abban, hogy a Most Wanted csapatában játszó fiatalok részére nem csak maga az edzőtábor, de a keddi meccs is egy életre szóló élmény marad.”
 
Egervári Sándor, a Most Wanted csapat vezetőedzője így értékelt az edzőtábor után, a meccs előtt: „Remélem, hogy a mérkőzés után mindenki egy osztállyal magasabb szintre tud lépni. Örülök, hogy rövid idő alatt kimondottan egységes csapattá kovácsolódott a társaság. Biztos vagyok benne, hogy a Fradi ellen tisztességesen helyt áll a Most Wanted csapat!”
 
A mérkőzés jótékony célt is szolgál, hiszen a meccsre egy pár piros cipőfűző lesz a belépő, amelynek bevételével a Bono (U2) által létrehozott (RED) összefogást támogatja a Nike. A (RED) összefogás résztvevői egyrészt felvilágosító programokkal, másrészt gyógyszerek biztosításával kívánnak fellépni a HIV/AIDS terjedése ellen Afrikában.
 
A mérkőzésre a helyszínen a belépés ingyenes.
 

Sajtókapcsolatok Flagmagazin 2010.

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Belföld (9) Mozi világ (440) Gasztronómia (539) Rejtőzködő magyarország (168) Jobbegyenes (2623) Alámerült atlantiszom (142) Irodalmi kávéház (521) Flag gondolja (33) Szépségápolás (15) Tv fotel (65) Kultúra (6) Gazdaság (681) Nagyvilág (1306) Emberi kapcsolatok (36) Politika (1581) Életmód (1) Titkok és talányok (12) Sport (729) Autómánia (61) Történelem (15) Mozaik (83) Mondom a magamét (6848) Vetítő (30) Heti lámpás (264) Egészség (50) Tereb (142)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>