Ma 2024 április 19. Emma napja van. Holnap Tivadar napja lesz.
4d08f2f956c89fe863f5b531ca2baee0.jpg

Fradista szemmel – Szegény embert az ág is húzza

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Nem is tudom hirtelen, hogy azt a szürreális eseménysort, amely az MTK elleni Örökrangadón látható volt igazán hova is helyezzem el.

Talán valahol a szilveszteri baki parádé szerencsétlen sportolói és a klasszikus burleksz filmek botladozó főhősei közé sorolnám be az egész Fradit és természetesen a játékosainkat is egyenként.

Sajnos van, amit nem lehet, vagy csak nagyon nehezen lehet megtanítani a játékosoknak. Ez pedig nem más, mint a jó értelembe vett vagányság, karakánság, fifika és a furfang.

Nem kellet volna egyebet tennünk, abban az ominózus esetben, amikor is 7!! mezőnyjátékosunk tartózkodott csupán a pályán, mint hogy valakinek el kellet volna játszania a sérültet és összerogynia. ennen az esetben ugyanis kénytelen lett volna a játékvezető megállítani a játékot. A mai totális futballban egy ember előny is hatalmas fölényt jelent, nem hogy három.

...egy kis hangulatkép az Örökragadóról

A pech kategóriába sorolhatnánk még a sorra kimaradó nagyobbnál-nagyobb helyzetek és az elkerülhető kapott gólokat, de kár is ezekről beszélni.

A jó csapatnak szerencséje is van, tartja a mondás. Mi még ezek szerint nem vagyunk jó csapat.

Ismét csak a sajnálkozás meg a fogadkozás maradt nekünk. A tények azonban makacs dolgok, két mérkőzésből mindössze 1 árva pontot sikerült begyűjtenünk a megszerezhető hatból. Ez nagyon karcsú teljesítmény még a dobogóhoz is, nem hogy a bajnoki cím megszerzéséhez.

Dolgozzunk keményen és bízzunk a jobb folytatásban. Mert még mindig maradt esélyünk, a riválisaink jóvoltából a dobogó megszerzésére. Sajnos, ahogy fogynak a mérkőzések egyre kevesebb lehetőségünk marad az előre lépésre. Meg kell ragadnunk minden lehetőséget. Most vasárnap a bajnoki cím talán legnagyobb várományosa érkezik a Puskásba, a Loki.

A feladat szép, a lehetőség adott! Győzzük le a Debrecent!

Az utolsó utáni pillanatban vagyunk.

Hajrá Fradi!

Csépányi Balázs

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>

 

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Belföld (10) Titkok és talányok (12) Politika (1582) Alámerült atlantiszom (142) Heti lámpás (312) Mozaik (83) Gazdaság (705) Mondom a magamét (7546) Szépségápolás (15) Flag gondolja (36) Rejtőzködő magyarország (168) Gasztronómia (539) Vetítő (30) Irodalmi kávéház (537) Kultúra (7) Jobbegyenes (2788) Sport (729) Tv fotel (65) Emberi kapcsolatok (36) Nagyvilág (1310) Egészség (50) Tereb (146) Történelem (18) Életmód (1) Autómánia (61) Nézőpont (1) Mozi világ (440)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>