Ma 2024 július 27. Olga, Liliána napja van. Holnap Szabolcs napja lesz.
cb379d3d6594158f81ece3e27b327a07.jpg

Fradista szemmel – Megtört a Rossi-átok

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Amióta Marco Rossi irányítja a kispesti csapatot, azóta nem sok babér termett a számunkra ellenük. Most mi egy remek sorozat után látogattunk a Bozsik Stadionba, míg ők egy nagyon gyenge szériát szerettek volna lezárni Húsvét vasárnapján.

Az ismert előzmények miatt tartottam a mérkőzéstől, bár titkon reméltem, hogy meg tudjuk törni a Rossi átkot is a Megyeri úti nyeretlen szériánk megtörése után. 

A találkozó első félidejében szinte csak mi voltunk a pályán. A Honvéd nem mutatott semmi ellenállást, szinte hihetetlen volt látni, hogy az egykor nagyon kemény ellenfél szinte feltartott kezekkel állt ki ellenünk. Hogy ennek az volt e az oka, hogy ennyire rá tudtuk az első játékrészben erőszakolni az akaratunkat a piros-feketékre, vagy más áltanunk ismeretlen ok, azt nem tudom. Mindenesetre teljesen jogosan szereztünk két gólos előnyt a félidőre. Előbb Gyömbér piszkálta be Pavlovics fejese után a labdát (valljuk be lesről…) Kemenes kapujába, majd Mateos lerántása után megítélt büntetőt értékesítette Leonardo. De Somália akár mesterhármast is érhetett volna el, ha nem ügyetlenkedi el az adódó helyzeteit. A második félidőben feljavult a kispestiek játéka, de ebben azért az is benne volt vastagon, hogy jócskán visszavettünk a tempóból és az iramból.

Gyakorlatilag fél gázzal nyertük meg a Honvéd elleni mérkőzést. Annyit meg szeretnék jegyezni, hogy a vesztes csapat trénere Marco Rossi igazi sportemberhez méltóan, emelt fővel viselte a vereséget. Elismerte, hogy jobbak voltunk és megérdemeltük a győzelmet. Az olasz tréner mentalitása, viselkedése, kulturáltsága példa lehet minden magyar edző számára.

Immár a negyedik győzelmünket arattuk zsinórban, pontszámban be is értük a Videotont a dobogón. De nagyon nehéz mérkőzések vannak még hátra és sajnos a többi csapat eredményére is figyelnünk kell. Természetesen az a legfontosabb, hogy mi hozzuk a találkozóinkat és meglátjuk, hogy az mire lesz elég a végelszámolásnál.

A szerdai Liga Kupa mérkőzésünk a DVTK ellen nem a legjobban sikerült, de most nekünk a bajnokság és a nemzetközi kupaszereplés elérése a legfontosabb.

Pénteken azt a Kaposvárt fogadjuk, aki a tavasz szezonra nagyon megerősödött és foggal-körömmel kapaszkodik, hogy ki ne essen az élvonalból.

Nagyon nehéz mérkőzésre számítok. De a céljaink elérése érdekében győznünk kell!

Hajrá Fradi!

Csépányi Balázs

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Nézőpont (1) Gasztronómia (539) Mozi világ (440) Tereb (146) Sport (729) Politika (1582) Egészség (50) Mondom a magamét (7737) Életmód (1) Tv fotel (65) Rejtőzködő magyarország (168) Kultúra (9) Heti lámpás (322) Nagyvilág (1310) Jobbegyenes (2825) Irodalmi kávéház (537) Alámerült atlantiszom (142) Gazdaság (713) Emberi kapcsolatok (36) Vetítő (30) Titkok és talányok (12) Szépségápolás (15) Mozaik (83) Flag gondolja (36) Autómánia (61) Belföld (11) Történelem (18)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>