Ma 2024 február 26. Edina napja van. Holnap Ákos, Bátor napja lesz.
89fa53167ceb6f4d5c11bf4e718093c3.jpg

Fradista szemmel – Felejtsük el!

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Pécsett soha nem volt egyszerű dolgunk. Sőt, a mecsekaljaiak már két alkalommal is megszakították hasonló veretlenségi sorozatunkat, mint amilyenben most is vagyunk. Ráadásul a piros-feketék az életükért küzdenek hétről hétre.

Az az igazság, hogy gondoltam, illetve éreztem, hogy egy-egy ilyen nagy, több mérkőzést felölelő sorozat, mint a tavaszi idény nem múlhat el hullámvölgy nélkül. Abban bíztam csupán, hogy ez az ominózus hullámvölgy nem kerül majd sokba nekünk a végelszámolásnál, illetve abban is, hogy nem egy komoly rangadón betlizünk majd.

A Szolnok elleni Magyar Kupa elődöntő visszavágó és a múlt vasárnapi Pécs elleni bajnoki találkozó bizony azt mutatta, hogy eljött a pillanatnyi kizökkenés általam vizionált szükségszerű ideje.

Nagyon remélem, hogy a srácok a szakmai stáb segítségével át tudnak lendülni ezen az állapoton, mert különben „meleg” lehet a bajnokság finise, illetve az immár bajnok Videoton elleni Magyar Kupa finálé kimenetele is.

A mecseki bajnokiról nehéz pozitív gondolatokat papírra vetni. Gyakorlatilag az egész csapat gyengén muzsikált. Nem is szeretnék senkit negatív értelemben kiemelni, pellengérre állítani, deresre húzni, hiszen eddig hétről hétre, mérkőzésről mérkőzésre bizonyították a játékosok, hogy igen is, nagyon jó csapat vagyunk.

Talán az egyetlen értékelhető momentuma a mérkőzésnek Böde Dani 12. bajnoki találata volt, amellyel a „Madocsai Messi” felülmúlta, tavalyi 11 gólos teljesítményét és méltón megünnepelte kisfia születését.

Az üldözők közül az MTK is döntetlent játszott a Kecskemét gárdájával, a Debrecen pedig otthon kapott ki a Viditől, így nem kerültünk hátrányba a pécsi pontvesztésünkkel.

Jegyzőkönyv:

Magyar Kupa-elődöntő, visszavágó
FTC–Szolnok 1-1 (1-0)
FTC: Dibusz - Dilaver, Mateos, Nalepa (Batik, a szünetben), Bönig - Somalia (Kukuruzovic, a szünetben), Gyömbér - Varga (Cukic, a szünetben), Nagy Dániel, Lamah - Lauth
Szolnok: Pokorni - B. Tóth, Mile (Zsolnai, 49.), Papucsek, Fritz - Rokszin (Zsdrál, a szünetben), Kenderes, Tóth B., Lengyel, Nagy I. - Vári
Sárga: Cukic (84.), illetve B. Tóth (31.)
Gólszerző: Lamah (20.), illetve Papucsek (75.)
Összesítés: 3-1

NB I, 26. forduló
PMFC-FTC 2-2 (2-2)
PMFC: Poleksic - Horváth A. (Rácz, 71.), Balogh B., Ojdanic, Uzoma - James, Pauljevic - Weitzer, Márkvárt, Szatmári (Kővári, 79.) - Makriev (Frőhlich, 83.)
FTC: Dibusz - Dilaver, Nalepa, Mateos (Batik, 52.), Ramírez - Somalia - Varga R., Nagy Dominik (Gyömbér, 64.), Gera, Lamah (Lauth, 75.) - Böde
Gólszerző: Szatmári (10., 25.), illetve Böde (7.), Mateos (37., 11-es)
Sárga: Márkvárt (61.), Makriev (79.), Uzoma (90.), Weitzer (92.), Pauljevic (94.), illetve Böde (8.), Batik (94.)

Most vasárnap azonban egy nagyon kemény összecsapás vár ránk. Az elmúlt 10 év sikercsapata, a tavalyi esztendő bajnoka, a Debrecen látogat hozzánk.

A hajdúságiak nem futnak túl jó idényt, de a játékoskeretük erőssége és az összeszokottságuk mindenképpen figyelmet érdemel. Arról nem is beszélve, hogy a Videoton mellet a Loki a másik olyan csapat, amelyet Thomas Doll irányításával még nem sikerült legyőzni.

Nagyon nehéz lesz, de reméljük, át tudunk lendülni a hullámvölgyön és akkor egy nagyon jó mérkőzésen legyőzhetjük a piros –fehéreket, bebiztosítva ezzel a dobogós helyezésünket.

Hajrá Fradi!

Csépányi Balázs

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>]]>
]]>

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Rejtőzködő magyarország (168) Sport (729) Nagyvilág (1309) Flag gondolja (36) Autómánia (61) Tereb (146) Belföld (10) Gazdaság (698) Vetítő (30) Mozi világ (440) Titkok és talányok (12) Irodalmi kávéház (535) Politika (1582) Történelem (17) Heti lámpás (306) Emberi kapcsolatok (36) Mozaik (83) Szépségápolás (15) Életmód (1) Gasztronómia (539) Mondom a magamét (7425) Tv fotel (65) Jobbegyenes (2763) Egészség (50) Alámerült atlantiszom (142) Nézőpont (1) Kultúra (6)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>