Ma 2024 április 20. Tivadar napja van. Holnap Konrád napja lesz.
logo-0001-01.png

Fradista szemmel – Ezt gyorsan felejtsük el…

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Nagyon nehéz mérkőzés volt a Paks elleni találkozónk. Azt kell, hogy mondjam várható volt, hogy egy parádés győzelem után egy gyengébb produkcióval fogunk előrukkolni.

Sajnos jelenleg itt tartunk. Nem tudunk minden mérkőzésünkön sziporkázni, de a Barcelona is van, hogy megszenved: döntetlent játszik, vagy ne adj isten vereséget szenved.

A Paks ráadásul egy nagyon szívós, kemény ellenfél, főként a saját otthonában.

Leírhatjuk azt a közhelyet is, hogy nem sok csapat fog Paksról győztesen távozni. Igaz is lenne, de inkább a saját teljesítményünkkel foglalkozzunk, mint az ellenféllel.

Mintha fásultak lettek volna a játékosaink. Szándékosan nem fáradtat mondtam, mert az nem volna igaz. A fásultságot sok minden okozhatta. Nem voltunk elég frissek, lassan járattuk a labdát és sajnos lassan is gondolkoztunk.

Ez a teljesítmény ezen a szombat estén csak egy 0:0-s döntetlenre volt elég.

NB I, 4. forduló

Paks-FTC 0-0

Paks: Kemenes - Kulcsár, Lenzsér, Gévay, Báló - Papp, Kecskés, Bertus (Kesztyűs, 87.) - Koltai (Jelena, 72.), Haraszti, Hahn

FTC: Dibusz - Dilaver, Nalepa, Leandro, Ramírez - Gera, Nagy D. - Lovrencsics (Sesták, 70.), Trinks, Djuricin (Pintér, 70.) (Gyömbér, 81.) - Böde

Sárga: Trinks (37.), Haraszti (45.), Ramírez (45.), Leandro (51.), Papp (62.), Kulcsár (74.), Nalepa (77.)

Sajnos a köztévé nem a mi találkozónkat tűzte műsorára, így egy gyakorlatilag folyamatosan szakadozó, akadozó, lemerevedő internetes közvetítést néztem, így nehéz lenne mélyrehatóan elemezni a mérkőzés történéseit.

A lényeg az az, hogy jelenleg 1 ponttal vezetjük a tabellát az ellen a Vasas ellen, akivel szombat este a Groupama Arénában immár a 165. alkalommal fogunk összecsapni, a bajnoki mérkőzések tekintetében.

1916. szeptember 17-e óta íródik a zöld-fehérek és a piros-kékek közös bajnoki történelme.

Az eddigi 164 mérkőzés Ferencvárosi mérlege: 83 győzelem, 39 döntetlen, 42 vereség, 317 lőtt és 218 kapott gól.

]]>]]>

Egy szép emlék! Ferencváros – Vasas 7:2  - 1949.V.22. - Állnak (balról): Rudas, Kéri, Budai, Czibor, Anda, Kocsis, Mészáros, Lakat. Elől: Deák, Henni, Szabó (fotó: Kovács Márton Ernő – fortepan.hu)

Thomas Doll a következőket mondta a Vasas elleni találkozóval kapcsolatban:

„A Vasas jól védekezik, az ilyen típusú csapatok ellen valamit mindig ki kell találni. Ahhoz hasonlítanám a meccset, mint amikor a Bundesligában a Darmstadt a Bayern Münchenhez látogat. El kell telnie egy kis időnek, hogy megtalálják a rést a védelmen.”

A kapusunk Dibusz Dénes, aki több fontos védéssel járult hozzá a Paksi 0:0-ához úgy fogalmazott:

„Megnéztük a játékukat rögzített helyzetekből, tudjuk, hogy veszélyesek, de úgy gondolom, mindenre fel vagyunk készülve.”

Reméljük az egész csapat a szebbik arcát fogja mutatni szombat este, mert ez a találkozó sem lesz sétagalopp.

Két német edző külön mérkőzése is lesz egyben ez a régi időket idéző rangadó. A végén zöld-fehér győzelemmel.

Hajrá Fradi!

Csépányi Balázs

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Vetítő (30) Tereb (146) Életmód (1) Flag gondolja (36) Emberi kapcsolatok (36) Irodalmi kávéház (537) Gazdaság (705) Mondom a magamét (7546) Belföld (10) Titkok és talányok (12) Szépségápolás (15) Kultúra (7) Jobbegyenes (2788) Politika (1582) Sport (729) Alámerült atlantiszom (142) Mozaik (83) Heti lámpás (312) Történelem (18) Rejtőzködő magyarország (168) Nézőpont (1) Nagyvilág (1310) Gasztronómia (539) Tv fotel (65) Egészség (50) Autómánia (61) Mozi világ (440)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>