Ma 2024 április 18. Andrea, Ilma napja van. Holnap Emma napja lesz.
d28cedefe7b3cb91a2469271e0c17f1e.jpg

Fradista szemel: A siker kapujában

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Azt, hogy az utolsó fordulóban kézzelfogható, reális esélyünk lesz megszerezni a bajnoki bronzérmet és vele együtt az Európa Liga indulási jogot, a legmerészebb álmaimban sem gondoltam volna. 

Sajnos Akeem tragédiája után valami megtört a csapatban és elveszítettük azokat a pontokat, amelyek elengedhetetlenül szükségesek lettek volna egy nagyszerű, kiugró eredmény eléréséhez.

Jött az edzőváltás, először döcögött a Doll-gépezet, de azután hétről-hétre egyre jobban belejött a csapat. Noha nem látványos, sziporkázó győzelmekkel, de sorra gyűrtük le ellenfeleinket. A közönség megszerette a német szakembert, annak ellenére, hogy Moniz még most is sokaknak etalon. De Doll lelkesedése, szakmai munkája, no és persze a nagyszerű eredmények mindenkit meggyőztek.

Bántuk és bánhattuk is joggal az elveszített, elherdált pontokat, mert ha azok nincsenek…., hát bizony máshogy nézne ma ki a bajnoki tabella.

Sorra nyertük a találkozókat, de az egyik szemünk sírt, hiszen tudtuk nagyon jól, hogy nem a saját kezünkbe van a sorsunk. Hiába a győzelmek, ha a rivális Videoton is hozza sorra a mérkőzéseit. Ráadásul a mi sorsolásunk sokkal nehezebb volt a Székesfehérváriakénál, hiszen mi a 29. fordulóban ahhoz a Haladáshoz látogattunk, akik számára a mi ellenünk vívott találkozó az év mérkőzése, igazi élet-halál harc. Míg a piros-kékek a gyakorlatilag már kieső Mezőkövesd otthonában tették tiszteletüket.

Mi egy bitang nehéz mérkőzésen Diallo góljával győzni tudtunk Szombathelyen, úgy, hogy Dibusz Dénes volt csapatunk legjobbja ezen a napon. A télen igazolt tehetséges, fiatal kapus eszén nem tudtak túljárni a Haladás játékosai. Mindet fogott, magabiztos volt és határozott. Sokszor, sok helyen szidtuk már Fortunát, de el kell ismerni, hogy ezen a találkozón a mi kezünket fogta.

S nem is engedte el, hiszen a mi mérkőzésünk után megrendezett Mezőkövesd-Videoton találkozón a számunkra fölöttébb kedvező döntetlen született. Így csodák csodájára a döntés immár a mi kezünkbe került.

Hatalmas esélyt kaptunk a sorstól, egy olyan esélyt, amivel élnünk kell és reményeim szerint élni is fogunk.

Mondhat bárki bármit ezt az esélyt megérdemeltük. Csak rajtunk múlik, hogy megragadjuk e az utolsó pillanatban ölünkbe hullott lehetőséget.

Lassan kész lesz az új, gyönyörű stadionunk – hogy ünnepelhetnénk méltóbban a stadion avatását, mint az Európa Ligában való indulással.

Minden bizonnyal szép számú nézősereg látogat majd ki vasárnap a Puskás Stadionba, hogy részese legyen egy nagyon szép sikernek.

A képlet végtelenül egyszerű: le kell győznünk az egyébként nagyon jó erőkből álló Paks csapatát és akkor meg van a hőn áhított bronzérem és vele együtt a kupaindulási jog is.

Tehát vasárnap mindenki a Puskás Stadionba! Szurkoljuk ki együtt a győzelmet!

Hajrá Fradi!

Csépányi Balázs

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Irodalmi kávéház (537) Emberi kapcsolatok (36) Tereb (146) Heti lámpás (312) Nézőpont (1) Szépségápolás (15) Belföld (10) Életmód (1) Tv fotel (65) Nagyvilág (1310) Jobbegyenes (2788) Titkok és talányok (12) Autómánia (61) Gasztronómia (539) Kultúra (7) Sport (729) Vetítő (30) Történelem (18) Flag gondolja (36) Rejtőzködő magyarország (168) Politika (1582) Mondom a magamét (7546) Mozaik (83) Mozi világ (440) Gazdaság (705) Egészség (50) Alámerült atlantiszom (142)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>